Η νίκη είναι μονόδρομος

12:15 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της τέσσερις τελικούς πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και ο πρώτος τελικός είναι σήμερα στο "Rheinpark Stadion" κόντρα στο Λιχτενστάιν.
Η ελληνική ομάδα θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ και να συνεχίσει να ελπίζει για την πρώτη θέση.

Ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει την εθνική ομάδα με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, τους Σιόβα, Παπασταθόπουλο για στόπερ και τον Χολέβα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης ενώ ο Χριστοδουλόπουλος με τον Κονέ θα είναι στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος θα παίξει ο Μήτρογλου.
Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας βρίσκονται επίσης οι Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Φορτούνης, Νίνης, Παπαδόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Το Λιχτενστάιν θα παραταχθεί με τους Γέλε, Κάουφμαν, Οέρι, Στοκλάσα, Κούντανς, Ντ. Χάσλερ, Μπούργκμαϊερ, Μ. Κρίστεν, Πολβερίνο, Βίζερ, Φρικ.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Ομάδα Γκολ Βαθμοί

Βοσνία 23-3 16
Ελλάδα 7-4 13
Σλοβακία 7-5 9
Λιθουανία 4-8 5
Λετονία 6-14 4
Λιχτενστάιν 3-16 2

Το πρόγραμμα

Σήμερα (06/09)

Λιχτενστάιν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
Λετονία-Λιθουανία

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα-Λετονία
Λιθουανία-Λιχτενστάιν
Σλοβακία-Βοσνία

11 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Σλοβακία
Λιθουανία-Λετονία
Βοσνία-Λιχτενστάιν

15 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Λιχτενστάιν
Λιθουανία-Βοσνία
Λετονία-Σλοβακία

Keywords
Τυχαία Θέματα