Η νέα φουρνιά της ΑΕΚ

14:46 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Του ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΕΤΣΙΟΥ

Η... στροφή της ΑΕΚ στις Ακαδημίες της και η αξιοποίηση των ταλέντων που έχει, έχει ήδη αρχίσει. Την αρχή έκαναν την περασμένη σεζόν οι Κωνσταντίνος Βλάχος και Γιώργος Αρέστη οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και η συνέχεια δόθηκε τις προηγούμενες ημέρες όταν και οι Χρήστος Παπαδημητρίου, Χριστόφορος Ντούμπερετ και Αλέξανδρος Νικολιάς ενημερώθηκαν πως προωθούνται στην Πρώτη Ομάδα της Ένωσης, από την AEK(U20) στην οποία αγωνίζονταν την περίοδο 2011-12. Ποιοι είναι όμως οι τρεις αυτοί

ποδοσφαιριστές για τους οποίους το Τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της Ένωσης λέει τα καλύτερα... Το aek365 σας τους παρουσιάζει:

Χριστόφορος Ντούμπερετ

Η ποδοσφαιρική «αδυναμία» του Ντανιέλ Μπατίστα. Γεννημένος στην Ελλάδα στις 28/04/1994 (ο πατέρας του είναι από το Ζαϊρ και η μητέρα του Ελληνίδα) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι.... «παιδί» της ΑΕΚ με όλη τη σημασία της λέξης. Πριν έξι ολόκληρα χρόνια πήρε μέρος σε ένα από τα «AEK FUN WEEKEND» και έκλεψε όχι μόνο τις εντυπώσεις... αλλά και μετέπειτα την φανέλα του βασικού σε κάθε τμήμα Υποδομής της Ένωσης. Έχει πάρει μέρος σε προπονήσεις της ΑΕΚ τόσο επί Χιμένεθ όσο και επί Κωστένογλου και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Το πρόβλημα με την βίζα του μπορεί να τον έχει «ρίξει» ψυχολογικά, αλλά όσοι τον ξέρουν λένε πως θα επιστρέψει και θα «φάει σίδερα» (λύση ίσως δοθεί και μέσα στην εβδομάδα). Άλλωστε, πολλοί υποστηρίζουν πως το δίδυμο Κωνσταντίνος Βλάχος- Χριστόφορος Ντούμπερετ, με την κατάλληλη δουλειά μπορεί μελλοντικά να σταθεί στην ΑΕΚ.

Αλέξανδρος Νικολιάς

Η ποδοσφαιρική του ιστορία ξεκίνησε από τις αλάνες των Ανδρωνιάνων Κύμης στην Εύβοια ... Πέρασε και απο τις Ακαδημίες του Ηνίοχου και πριν από πέντε χρόνια τον «τσίμησε» η ΑΕΚ και τον ανέβασε στην U20! Και τώρα ετοιμάζεται για την... απογείωση με προορισμό την Πρώτη Ομάδα της ΑΕΚ. Γεννημένος στις 23/07/1994, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Χαμηλών τόνων. Δεν μιλάει πολύ. «Κλειστό» παιδί. «Ήρεμη δύναμη», «σερβιτόρος» είναι μερικά από τα παρατσούκλια που του δίνουν κατά καιρούς προπονητές, συμπαίκτες και φίλοι. Παθιάζεται όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του. Ακόμα και στα Mudialito που έπαιρνε μέρος με τους φίλους του ήθελε πάντα να κερδίσει. Και αυτό γινόταν σχεδόν πάντα. Ικανότατος με την μπάλα στα πόδια, «βλέπει» γήπεδο και του αρέσει να μοιράζει το παιχνίδι. Αγωνίζεται στη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας και η οξυδέρκειά του είναι πολλές φορές το όπλο της ομάδας του μιας και από τα πόδια του ξεκινάνε όλες οι επιθέσεις.

Χρήστος Παπαδημητρίου

Το... άσπρο πιστόλι της Β' Ομάδας της Ένωσης. Γεννημένος στις 10/01/1994, από μία οικογένεια «βαμμένη» στα χρώματα της ΑΕΚ. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και αυτό αποδεικνύε

Keywords
Τυχαία Θέματα