Η μεταγραφή του ''Μίλο'', ο Κατσουράνης και ο Φόντε

11:04 20/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "ταξίδι αστραπή" του Μιλοβάνοβιτς κάνει λόγο στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα γράφοντας για τα μεταγραφικά:
"Ο Μιλοβάνοβιτς έφυγε την Τετάρτη και γύρισε εσπευσμένα χθες, για μεταγραφική υπόθεση που συνδέεται με τις δύο περιπτώσεις από την Πορτογαλία

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς την Τετάρτη βρέθηκε εκτός Ελλάδας, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να αναχωρεί για το εξωτερικό εσπευσμένα,

πραγματοποιώντας ένα ταξίδι-«αστραπή» εκτός προγράμματος το οποίο κράτησε μόλις μία μέρα! Χθες, ο «Μίλο» επέστρεψε στη χώρα μας και σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» θέλει τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου» να πραγματοποίησε το εν λόγω ταξίδι για να προχωρήσει μεταγραφική υπόθεση που απασχολεί πολύ την ΑΕΚ, για το καλοκαίρι!

Προορισμός του Μιλοβάνοβιτς ήταν κατά πάσα πιθανότητα η Πορτογαλία, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως σχετίζεται με τις δύο σούπερ μεταγραφικές υποθέσεις που «δουλεύει» η ΑΕΚ για το καλοκαίρι και προέρχονται από εκεί. Δεν πρέπει πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς να είχε να κάνει μεν με κάποια από τις δύο περιπτώσεις που αναφέραμε παραπάνω, αλλά να είχε προορισμό άλλη χώρα, στο πλαίσιο κάποιων επαφών που έπρεπε να γίνουν για να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα τους δύο παίκτες από την αγορά της Πορτογαλίας για το καλοκαίρι, για την θέση του σέντερ φορ και για τα χαφ. Σύμφωνα με τις ίδιες, ασφαλείς πηγές, το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς είχε να κάνει με αυτό το ζήτημα και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες, καθώς επί της ουσίας οι δύο υποθέσεις είχαν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και στο ταξίδι του «Μίλο» στην Πορτογαλία, τις προηγούμενες μέρες, με τα ραντεβού που είχε εκεί.

Από χθες ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται και πάλι στην... βάση του, ενημερώνοντας για τα νέα του σύντομου ταξιδιού του, τόσο τον Τραϊανό Δέλλα, όσο και τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δείγμα του ότι το ταξίδι του είχε συγκεκριμένο σκοπό και σε κάθε περίπτωση συνδέεται με τις δύο περιπτώσεις που «δουλεύει» το τελευταίο διάστημα, από την Πορτογαλία."


SPORTDAY

Για την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη γράφει η SD: "Παίζει δυνατά η επιστροφή του. Ταξίδι - αστραπή Μιλοβάνοβιτς για φορ", προσθέτει η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Ένα νέο όνομα φέρνει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ η LS, το οποίο έχει και πρώτο θέμα:
"Αετός - Φοντέ", γράφει και προσθέτει: "Πληροφορίες από τη Λισσαβώνα μιλούν για μεταγραφικό "ντου" του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης προκειμένου να κλείσει τον 24χρονο εξτρέμ". Επίσης, η εφημερίδα γράφει για τον Κατσουράνη πως θέλει να γυρίσει στην Ένωση και την περιμένει.


GOAL

Για τα μεταγραφικά γράφει και το Goal : "Εντολή του Μελισσανίδη να αποκτηθούν άμεσα αμυντικός μέσος και φορ. Νέο ταξίδι Μιλοβάνοβιτς και στόχος να γυρίσει με... υπογραφές".

Keywords
Τυχαία Θέματα