Η μεταγραφή του Γκοντίν που στοίχισε... 27 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

12:12 27/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ουρουγουανός ηθοποιός και φίλος της Κλαμπ Ατλέτικο Σέρο, ο Ραφαέλ Κοτέλο, δημοσίευσε στο Twitter έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης που δείχνει πως η ομάδα του Μοντεβιδέο το 2003 ξόδεψε 840 πέσος, δηλαδή 27 ευρώ, για να κάνει δικό της τον Ντιέγκο Γκοντίν.
Πρόκειται για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης που είχε τεράστια συμβολή στη φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας καθώς πέτυχε 4 γκολ στο πρωτάθλημα με κορυφαίο

όλων εκείνο στο "Καμπ Νου" την τελευταία αγωνιστική, γκολ που χάρισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια. Ο Γκοντίν σκόραρε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του να φτάνει δευτερόλεπτα πριν την κατάκτηση του τροπαίου αλλά να μην τα καταφέρνει.
Πριν από 11 χρόνια λοιπόν, ο Γκοντίν ανήκε στην Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ η οποία αποφάσισε να τον παραχωρήσει καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Έτσι τον πούλησε στη Σέρο έναντι 27 ευρώ και εκεί ο Γκοντίν αγωνίστηκε για τρεις σεζόν σημειώνοντας έξι γκολ και μετά πήγε στη Νασιονάλ για να πάρει μεταγραφή το 2007 για τη Βιγιαρεάλ.
Από το 2010 ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Γκοντίν να έχει πετύχει 13 γκολ σε 121 παιχνίδια ενώ με την Εθνική Ουρουγουάης έχει αγωνιστεί 76 φορές σημειώνοντας τρία γκολ.

Δείτε το έγγραφο που αποδεικνύει πως πριν από 11 χρόνια ο Γκοντίν πήρε μεταγραφή έναντι 840 πέσος, δηλαδή 27 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα