Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φωνάζει για την διαιτησία

10:33 2/1/2014 - Πηγή: AEK365

Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ" και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάνει 2-1 από την Τότεναμ, ο Άσλεϊ Γιανγκ βρέθηκε πεσμένος στην μεγάλη περιοχή με τον Χάουαρντ Γουέμπ να μην καταλογίζει πέναλτι και τον Ντέιβιντ Μόγιες να κάνει λόγο για απόφαση-σκάνδαλο από τον διεθνή διαιτητή.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ασφαλώς και έπρεπε να κερδίσουμε πέναλτι και να αποβληθεί ο τερματοφύλακας της Τότεναμ για την ανατροπή στον Άσλεϊ Γιανγκ. Ήταν σκάνδαλο. Αν έχεις επαφή με

αντίπαλο σου σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου έχοντας προτεταμένο το πόδι, θα ήταν αποβολή.
Ο Άσλεϊ Γιανγκ πήρε την μπάλα, ο τερματοφύλακας έπεσε πάνω του. Ήταν μια πολύ κακή απόφαση, ίσως η χειρότερη που έχω δει. Ήταν ο ορισμός του πέναλτι. Από την στιγμή που δεν πήραμε αυτό το πέναλτι, μάλλον δεν θα πάρουμε κανένα άλλο στο υπόλοιπο της σεζόν. Είναι μια τραγική απόφαση. Ελπίζω, πάντως, αυτοί που αποφασίζουν για τους διαιτητές να έχουν δει τι συνέβη".
Ο προπονητής της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, έσπευσε να απαντήσει στον Μόγιες λέγοντας το εξής: " Βλέποντας τη φάση φάνηκε να είναι πέναλτι. Είναι, όμως, από τις φάσεις που βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή.Πάντως θυμάμαι μια αντίστοιχη περίπτωση πριν από μερικά χρόνια, και πάλι στο Ολντ Τράφορντ, όταν ο Γκόμες πήρε καθαρά τη μπάλα, όμως ο Γουέμπ καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα