Γεωργιανός μαχαίρωσε τον Μητρόπουλο!

09:48 14/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" αποκαλύπτει την μάχη σώμα με σώμα που έδωσε ο Τάσος Μητρόπουλος με έναν άνδρα από την Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας όπου μένει στον Πειραιά.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας καθώς άκουσε τα κουδούνια της πολυκατοικίας να χτυπάνε συνεχώς. Ο Μητρόπουλος δεν είδε κάτι ύποπτο και αποφάσισε να κατέβει και στο λεβητοστάσιο.
Εκεί δέχτηκε την επίθεση ενός Γεωργιανού ο οποίος κρατούσε μαχαίρι αλλά ο Μητρόπουλος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Με αίματα στο πρόσωπο από το χτύπημα, ο πρώην παίκτης της Εθνικής Ελλάδας βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που συνέλαβε τον Γεωργιανό οι εξηγήσεις του οποίου δεν έπεισαν τους αστυνομικούς. Μάλιστα, σύμφωνα με την "Espresso", έκανε μήνυση στον Μητρόπουλο καθώς, όπως ισχυρίστηκε, βρέθηκε στην πολυκατοικία ψάχνοντας την γυναίκα του που δουλεύει σε κάποιο από τα διαμερίσματα. Ο Τάσος Μητρόπουλος έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά του Γεωργιανού κατηγορώντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα