Η Λάρισα υποψήφια...

21:56 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό είχε σήμερα (12/10) στη Λάρισα ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, με αντικείμενο τη φιλοξενία σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων της Ομοσπονδίας στην πόλη, το 2013.

Από τον κ. Αγοραστό εκφράστηκε η βούληση, στη Λάρισα, να διεξαχθούν αρχικά το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών / γυναικών, 1,

2 και 3 Μαρτίου και το ερχόμενο καλοκαίρι (28-30 Ιουλίου) οι Βαλκανικοί αγώνες υδατοσφαίρισης Εφήβων.

Με τις δύο αυτές σπουδαίες διοργανώσεις, πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, που είχε ως αποτέλεσμα τη φιλοξενία κορυφαίων διοργανώσεων των αθλημάτων της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Είχαμε συνεργασία με τον κ. Περιφερειάρχη για τη φιλοξενία τόσο του Χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης όσο των βαλκανικών αγώνων υδατοσφαίρισης εφήβων στη Λάρισα και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και οι δύο σπουδαίες διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν στην πόλη το 2013.

Τον ευχαριστώ για την διάθεση και τη συνεργασία που έχει μαζί μας. Από την πλευρά μας, επιθυμούμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, που βοηθά τα αθλήματα μας, τα σωματεία και τον κόσμο τους στην πόλη τη Λάρισα, αλλά και την τοπική κοινωνία γενικότερα. Είναι πάγια πολιτική μας η αποκεντρωμένη δράση των αθλημάτων μας και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε», τόνισε από την πλευρά του, ο Γιώργος Κατσαρός.

Τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, στη Λάρισα, συνόδευαν ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φώντας Χήτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα