Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:46 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7
Σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει το έκανε. Δεν μπορεί να του ζητηθεί καμία ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε. Ειδικά στο πρώτο κάνει μια φανταστική απόκρουση σε πρώτο χρόνο όμως δεν υπάρχει κανείς να σταματήσει τον Βιτόλο.

Σωκράτης Τσουκαλάς 7
Το... δρομολόγιο 11άδα- εξέδρα- 11άδα δεν τον επηρέασε. Έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Στον ανασταλτικό τομέα είχε πολύ καθαρό μυαλό, ήξερε πότε να πέσει και πότε να περιμένει τον αντίπαλο. Επίσης έκανε πολλές κούρσες στην επίθεση.

Γιώργος

Κουτρουμπής 3
Έκανε πιθανότατα το χειρότερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στο πρώτο μέρος ήταν ο γνωστός Κουτρουμπής, όμως στο δεύτερο έκανε ένα παιδαριώδες λάθος που έδωσε την ευκαιρία στον Ζέκα να φτιάξει το γκολ του Βιτόλο και στη συνέχεια τον... πήρε από κάτω.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης 5
Και αυτός στο πρώτο ημίχρονο είχε μία σχετικά καλή απόδοση (με ένα δύο λάθη) όμως στο δεύτερο η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση και στο γκολ του Βιτόλο ενώ έκανε και κάποια αβίαστα λάθη.

Τάσος Τσουμάγκας 7
Έκανε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι και μάλιστα με ένα δυναμικό ξεκίνημα (είχε δύο καλές σέντρες στο 8' και στο 17'). Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ενώ στο δημιουργικό βοήθησε αρκετά.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 6
Έδωσε μεγάλο αγώνα να μπει στο πετσί του ακραίου χαφ, δεν κατάφερε τελικά να έχει τις κινήσεις της θέσης, όμως παρόλα αυτά με το πάθος και την κλάση του βοήθησε τα μέγιστα στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας. Είχε και ένα καλό σουτ στο 22'.

Παύλος Μητρόπουλος 5
Είχε πάθος, η παρουσία του βοήθησε πολύ στον άξονα, είχε και μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά στο 14', όμως ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, το οποίο ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Βέβαια, ήταν εντελώς άστοχο να μαρκάρει αυτός στα στημένα τον Σο.

Φώντας Φέτσης 5
Είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε δυναμισμό, είχε καθαρό μυαλό, κρατούσε σωστά την μπάλα. Στο δεύτερο (που έβγαλε και κούραση) έκανε κάποια εύκολα λάθη, ενώ δεν ήταν τόσο δυναμικός στις προσωπικές μονομαχίες.

Ρότζερ Γκερέιρο 6
Ήταν εμφανές ότι είχε πολύ μεγάλη διάθεση να κάνει μία καλή εμφάνιση. Έκανε κάποιες προσωπικές ενέργειες, ήταν απλός και σωστός στη συνεργασία με τους συμπαίκτες του για την κυκλοφορία της μπάλας, έδειξε αφοσίωση στις βοήθειες που έπρεπε να προσφέρει στην άμυνα. Αν την ίδια εμφάνιση την είχε κάνει ως 10άρι, κοντά στην περιοχή, σίγουρα θα είχε πετύχει περισσότερα.

Γιώργος Κατίδης 3
Εξελίχθηκε στο μοιραίο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης, αφού του δόθηκε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς και την πέταξε. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Αλλά η αντίδρασή του έδειξε απειρία αφού είχε όλο το χώρο και το χρόνο να προχωρήσει και να τελειώσει τη φάση πολύ πιο σίγουρα. Είχε και ένα σουτ στο 16'.

Αντώνης Πετρόπουλος 4
Σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν πήρε ούτε μία πάσα για να καταφέρει να απειλήσει. Ωστόσο και εκείνος από την πλευρά του δεν μπήκε πολύ στο ματς, δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλες και να συνδυαστεί με τους ακραίους και τους παίκτες πίσω του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Μιχάλης Παυλής -
Είχε την ατυχία να μπει στο ματς μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, όταν όλα είχαν τελειώσει.

Γιάννης Καραλής -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ανδρέας Σταματής -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Έβαλντ Λίνεν 4
Από την πρώτη δοκιμή που έκανε κατά την προετοιμασία για το ντέρμπι εκφράζονταν τεράστιες επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να δουλέψει ένα σύστημα 4-4-1-1 με τον Κορδέρο και τον Γκερέιρο στα άκρα. Η πράξη δεν τον δικαίωσε για την τελική του επιλογή αφού με αυτό το σχήμα ήταν εμφανές ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στο πρώτο μισάωρο, που της ανήκε ολοκληρωτικά, δεν κατάφερε να φτιάξει μία κανονική ευκαιρία. Επίσης, άργησε να κάνει κινήσεις από τον πάγκο και το έπραξε μετά το 2-0 όταν όλα είχαν τελειώσει. Από εκεί πέρα, όσο κι αν... εκνευρίζεται όταν τον ρωτούν στις συνεντεύξεις Τύπου για τη φυσική κατάσταση της ομάδας, είναι πασιφανές ότι οι «μπαταρίες» της πέφτουν γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα