Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:04 21/1/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 6

Στη φάση του γκολ δεν φέρει ευθύνη. Σε γενικές γραμμές έκανε μια θετική εμφάνιση, αν και σε μια δυο φάσεις έκανε άστοχες εξόδους, από τις οποίες ωστόσο δεν προέκυψε κάποια απειλή για την ΑΕΚ.

Μιχάλης Μπακάκης 7

Η επιστροφή του είναι σημαντική είδηση για την ΑΕΚ.

Του πήρε χρόνο για να βρει τα πατήματά του, όμως όταν το έκανε, θύμισε πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για την ομάδα και δημιουργικά. Με αποκορύφωμα την τελική πάσα στον Μπρέσεβιτς, που θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 7

Παρά το γεγονός ότι είχε απέναντί του ταχύτερους αντιπάλους, έβγαλε πολύ πάθος στο παιχνίδι του, επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στο να τελειώνει τις φάσεις σε πρώτο χρόνο, ενώ φρόντισε να έχει και σωστές τοποθετήσεις.

Γιώργος Σαρρής 7

Έκανε ένα δυο λάθη, όμως συνολικά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Ήταν πολύ μαχητικός, καθάρισε σχεδόν τα πάντα στο ψηλό παιχνίδι, ενώ και στις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει και χαμηλά, ήταν θετικός.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Στο δημιουργικό, αν και επιχείρησε κάποια ανεβάσματα, δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική πάσα - σέντρα, με αποτέλεσμα να μη βοηθήσει δημιουργικά.

Δημήτρης Ανάκογλου 7

Έκανε ένα καλό ματς. Είχε ωραία κρατήματα της μπάλας, βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία, απέφυγε τα λάθη, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και δημιουργικά. Έκανε και την κάθετη στον Μπρέσεβιτς, στο γκολ που ακυρώθηκε.

Άνταμ Τζανετόπουλος 5

Αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, απέναντι σε τρεις μεσοεπιθετικούς που διακρίνονται για την ταχύτητά τους, σημείο στο οποίο ο ίδιος υστερεί. Αν και το πάλεψε, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και σωστά αντικαταστάθηκε.

Βαγγέλης Πλατέλλας 5

Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ από αυτόν είναι μεγάλες, γιατί ο ίδιος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει όταν έχει τη μπάλα στα πόδια. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες στην επίθεση και όσες επιχείρησε ήταν ημιτελείς.

Πέτρος Μάνταλος 6

Κι αυτός δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα. Δεδομένα μπορεί να προσφέρει περισσότερα στα... τελευταία μέτρα πριν από το αντίπαλο τέρμα, όμως η ποιότητά του, τα κρατήματα μπάλας και φυσικά τα στημένα του ήταν σημαντικά.

Χρήστος Αραβίδης 7

Έκανε ένα από τα πιο παθιασμένα του παιχνίδια με την ΑΕΚ. Δεν άφησε το μπακ ούτε μια φορά χωρίς στήριγμα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ και επιθετικά προσπάθησε να προβληματίσει την αντίπαλη άμυνα.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 7

Υποδεχόταν σωστά τη μπάλα με πλάτη, την κρατούσε, την μοίρασε, μπήκε μέσα σε φάσεις, πέτυχε ένα γκολ που δεν μέτρησε, ενώ λίγο έλειψε στο τέλος να δώσει και τη νίκη στην ΑΕΚ, ωστόσο στάθηκε άτυχος.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάκομπ Γιόχανσον 7

Η είσοδός του στο ματς ήταν καθοριστική. Βοήθησε πολύ την ΑΕΚ να πάρει τον χώρο του κέντρου και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, ενώ στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με τη μπάλα, είχε συμμετοχή στο γκολ.

Μάρκος Ντούνης -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Άρης Σοϊλέδης -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Κλήθηκε να διαχειριστεί για ακόμη μια φορά τα διαδοχικά παιχνίδια και τις πολλές απουσίες. Η επιλογή του Τζανετόπουλου στο συγκεκριμένο ματς δεν τον δικαίωσε, όμως συνολικά η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή, πειθαρχημένη και αποφασισμένη να φύγει από την Κέρκυρα με αποτέλεσμα πρόκρισης, κάτι που τελικά το πέτυχε. Γεγονός που πιστώνεται και στον ίδιο...

Keywords
Τυχαία Θέματα