Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

21:11 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παναγιώτης Ντούνης 7

Ήταν για ακόμη μια φορά σοβαρός, σταθερός, καλός με τη μπάλα στα πόδια και στις περιπτώσεις που χρειάστηκε είχε... απαντήσεις προκειμένου να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Νίκος Αργυρίου 4

Αντιμετώπισε προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ και στο επιθετικό -παρότι κατέβαλε προσπάθεια να συμμετάσχει- δεν κατάφερε να είναι ουσιαστικός και να βοηθήσει και την ομάδα από την πλευρά του.

Μπρούνο Τσιρίλο 7

Η ομάδα δέχθηκε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο, αλλά αυτό δεν ήταν ευθύνη των στόπερ, οι οποίοι πήγαν αρκετά καλά. Ο Ιταλός αμυντικός,

με την εμπειρία του, κατάφερε να τελειώσει φάσεις τόσο στον αέρα όσο και χαμηλά.

Κώστας Τσούπρος 7

Πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό στόπερ. Στον αέρα ήταν ανίκητος (όμως σε αυτόν τον τομέα είναι δεδομένη η ικανότητά του), ενώ αυτή τη φορά τα πήγε το ίδιο καλά και χαμηλά, όπως και στις τοποθετήσεις του.

Τάσος Τσουμάγκας 5

Ήταν ελαφρώς βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι (όπου έβγαλε και... νεύρο) όσο και στην προσπάθεια να δημιουργήσει. Έκανε και μια καλή κάθετη στον Μούργκα.

Βασίλης Ρόβας 5

Στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον Κάτσικα στο πλευρό του, το κέντρο της ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα τόσο ανασταλτικό, όσο και στην ανάπτυξη. Στη συνέχεια βελτιώθηκε προσωπικά, ενώ συμμετείχε και στη φάση του 2-0.

Ρομπέρτο Κάτσικας 4

Το παιχνίδι δεν του βγήκε. Μπορεί να είχε διάθεση και να προσπάθησε, ωστόσο δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η μεσαία γραμμή της ΑΕΚ ήταν προβληματική.

Δημήτρης Γροντής 4

Φέρει κι αυτός ευθύνη για την δυσκολία που είχε η ΑΕΚ κυρίως στην πρώτη μία ώρα αγώνα να κρατήσει τη μπάλα και να την κυκλοφορήσει. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δεν απείλησε ουσιαστικά.

Έντιν Μούργκα 4

Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πείσει. Μπορεί να έκανε την ασίστ για το 1-0, όμως από εκεί και πέρα, είχε μόνο κάποια πολύ κακά τελειώματα (δύο δεν έγιναν καν... τελική, ενώ στο 71' πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα σε τετ α τετ).

Βαγέλλης Πλατέλλας 5

Έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Όμως, ακόμη και στην κακή του μέρα, πήρε πάνω του προσωπικές ενέργειες, έδωσε ένα έτοιμο γκολ στον Ράμα (που χάθηκε) και είχε μια πολύ καλή τελική στο 73'.

Ρενάλντο Ράμα 7

Δεν έβγαλε... μάτια, όμως πρέπει να του αναγνωριστεί ότι η εικόνα του ήταν βελτιωμένη και προσπάθησε να είναι πιο... λιτός στο παιχνίδι του. Έχασε ευκαιρίες (οι δύο κλασικότατες), όμως πέτυχε δύο γκολ και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τελευταία τρία ματς.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκος Γεωργέας 6

Η είσοδος του προσέθεσε εμπειρία στο σχήμα της ΑΕΚ και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, καθώς βοήθησε την ομάδα να διαχειριστεί καλύτερα το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και το προβάδισμα.

Ορέστης Παληαρούτας -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί...

Φώτης Κέζος -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί...

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Το σημαντικό είναι ότι αντιμετώπισε αυτό το... ιδιαίτερο παιχνίδι ως «σημαντικό» και το ίδιο μήνυμα πέρασε και στους ποδοσφαιριστές του, αποφασίζοντας να παρατάξει μια ομάδα με περισσότερους έμπειρους, συγκριτικά με τον αγώνα στο Πέραμα. Η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν... έβγαλε μάτια, όμως έδωσε την εικόνα ομάδας που μπήκε στο γήπεδο έχοντας αντιληφθεί το καθήκον της (απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε την κατηγορία) και κατάφερε να φτάσει σε ακόμη μια νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα