Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:20 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παναγιώτης Ντούνης 5

Στη φάση του γκολ ίσως να μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη αντίδραση, αλλά δεν ήταν δικής του ευθύνης. Ήταν καλός με τη μπάλα στα πόδια και έδειξε τουλάχιστον... νεύρο όσο η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ.

Σωκράτης Τσουκαλάς 3

Φέρει (και αυτός) ευθύνη για τη φάση του γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ,

ενώ γενικά έκανε αρκετά λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι και στις μεταβιβάσεις. Επίσης, η ομάδα δεν πήρε όσα θα περίμενε από εκείνον δημιουργικά.

Τάσος Τσουμάγκας 3

Συνεχίζει να δείχνει ότι δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ έπειτα από τον τραυματισμό του. Έκανε λάθη, ενώ οι περισσότερες σέντρες που επιχείρησε ήταν... προπόνηση για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Άνταμ Τζανετόπουλος 5

Έκανε κάποια λάθη, όμως ήταν ο πιο σταθερός στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Έπαιξε σκληρά, όπως απαιτούσαν οι περιστάσεις και έδειξε σε γενικές γραμμές συγκέντρωση στο παιχνίδι του.

Σταύρος Σταθάκης 4

Ήταν ο πιο έμπειρος παίκτης της ενδεκάδας της ΑΕΚ και ως εκ τούτου δεν περίμενε από αυτόν η ομάδα να κάνει τα λάθη που έκανε. Τόσο στον τρόπο που έβγαινε στη μπάλα, όσο και στις μεταβιβάσεις.

Φώτης Κέζος 4

Στο ανασταλτικό κομμάτι έκανε σε γενικές γραμμές τα... προβλεπόμενα (έτρεχε, έκοβε), όμως έχει κι αυτός ευθύνη στη φάση του γκολ. Επίσης, δεν βοήθησε την ομάδα στο ξεκίνημα της ανάπτυξής της.

Ρενάλντο Ράμα 3

Είναι τραγική ειρωνεία ότι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πέτυχε το νικητήριο γκολ (αυτή τη φορά με πέναλτι), όμως ήταν αρνητικός. Έκανε πάρα πολλά λάθη, πούλησε πολλές φορές την κατοχή, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις «κούρασε» τη μπάλα.

Δημήτρης Γροντής 4

Ξεκίνησε σχετικά καλά το παιχνίδι, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όμως σταδιακά... έπεφτε. Μαζί με την πτώση της απόδοσής του, άρχισε κι αυτός να κάνει λάθη. Πάντως, από δική του σέντρα κέρδισε η ΑΕΚ το πέναλτι.

Έντιν Μούργκα 2

Απλά... δεν έπαιξε. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν σχεδόν μηδενική. Δεν επιδίωξε να πάρει μπαλιές, όσες φορές πήρε, δεν πήρε πρωτοβουλίες, δεν έκανε παιχνίδι με το μπακ και τον άξονα. Γενικώς... δεν.

Ορέστης Παληαρούτας 5

Στο πρώτο ημίχρονο η παρουσία του ήταν θετική. Είχε δύο καλά σουτ, πέρασε κάποιες κάθετες (η μια εξ αυτών θα μπορούσε να γίνει γκολ, αν τελείωνε σωστά ο Γροντής). Όμως στο δεύτερο μέρος έδειξε να κουράζεται και άρχισε να κάνει λάθη.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Αγωνίστηκε ως εξτρέμ και χωρίς να... εντυπωσιάσει, ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη διάθεση και την περισσότερη κίνηση. Σφράγισε την εμφάνισή του με ένα φανταστικό γκολ, το οποίο προήλθε από ένα σουτ που... το πίστεψε.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δημήτρης Ανάκογλου 6

Έκανε κι αυτός κάποια λάθη, όμως το σημαντικό είναι ότι προσέθεσε... νεύρο στον άξονα της ΑΕΚ, πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες και έπαιξε κάθετο ποδόσφαιρο. Η είσοδός του πραγματικά βοήθησε.

Βαγγέλης Πλατέλλας 6

«Ζωντάνεψε» την επίθεση της ΑΕΚ. Προβλημάτισε την άμυνα του Περαμαϊκού με τις ικανότητές του στο ένας με έναν και πρόλαβε να κάνει δύο σουτ (στο 72' και το 78'), αγγίζοντας με το δεύτερο το γκολ.

Βασίλης Ρόβας 6

Δεν έκανε κάτι... τρομερό, όμως μπαίνοντας στο γήπεδο προσέθεσε εμπειρία στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αυτό από μόνο του ήταν αρκετό.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 4

Τα πράγματα θα ήταν πιθανότατα διαφορετικά αν είχε ξεκινήσει με το σχήμα που διαμορφώθηκε μετά τις τρεις αλλαγές του και αφού η ΑΕΚ «κλείδωνε» το ματς, να έδινε ευκαιρία και στους υπόλοιπους πιτσιρικάδες. Και θα μείωνε την πιθανότητα να προσθέσουν στο ενεργητικό τους ακόμη μια κακή εμφάνιση οι «μικροί» και δεν θα φλέρταρε η ομάδα με την ντροπή να χάσει από ένα σωματείο που έχει ήδη υποβιβαστεί στο τοπικό. Επίσης, το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους νεαρούς απογοητεύουν έχει δύο αναγνώσεις. Η μια τον δικαιώνει που δεν τους χρησιμοποίησε νωρίτερα, η άλλη τον «ελέγχει» για το γεγονός ότι κανείς από αυτούς δεν βελτιώθηκε στη διάρκεια της σεζόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα