Η ΚΡIΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:52 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 7Ήταν για ακόμη μία φορά θετικότατος. Όποτε τον χρειάστηκε η ΑΕΚ, τον είχε με καλύτερη απόκρουσή του αυτή στο σουτ του Νίνη στο 9'. Στη φάση του γκολ απλά «εκτελέστηκε» από κοντά.

Νίκος Γεωργέας: 6Ήταν εμφανώς εξαντλημένος από τα διαδοχικά παιχνίδια και δεν είχε τρεξίματα. Παρόλα αυτά όμως, ήταν ο πιο αξιόπιστος παίκτης της άμυνας με έξι κλεψίματα και εννιά κοψίματα, ενώ από δική του σέντρα στο 52' προέκυψε η φάση με το

σουτ του Κάρλος.

Κώστας Μανωλάς: 4Επέστρεψε πάλι στον κακό του εαυτό. Πολλά λάθη, καθόλου καθαρό μυαλό. Έκανε ένα τραγικό κόψιμο στο 3' που έδωσε την ευκαιρία στον Τοτσέ να απειλήσει με γυριστό σουτ, ενώ έχασε στο 23' τον ίδιο παίκτη.Γιάννης Κοντοές: 4Βρέθηκε και αυτός σε κακή βραδιά. Έχασε τον Τοτσέ στο 42', ενώ στη φάση του γκολ πήγε να βγει πάνω στον Κουίνσι που είχε ήδη τέσσερις παίκτες να τον επιτηρούν και άφησε τον Τοτσέ ελεύθερο και ανενόχλητο να σκοράρει.

Παναγιώτης Λαγός: 4Φαίνεται πως το καταπληκτικό παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ ήταν μία καλή παρένθεση. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά, ενώ δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στον επιθετικό τομέα.

Φαμπιάν Βάργκας: 6Δεν είχε τη φρεσκάδα που είχε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν πάτησε σχεδόν καθόλου στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Όμως ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και βοηθούσε την ΑΕΚ στο να κρατήσει την μπάλα.Παντελής Καφές: 5Έκανε ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, όπου κρατούσε την μπάλα και την μοίραζε σωστά, όμως στο δεύτερο έπεσε αισθητά η απόδοσή του και έκανε πάρα πολλά λάθη. Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η κούραση.Γρηγόρης Μάκος: 5Για 57 λεπτά που αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή ήταν σχετικά καλός, έκοβε ανασταλτικά, κρατούσε μπάλα. Όταν πέρασε στα στόπερ... κατέρρευσε. Στη φάση του γκολ δεν κατάφερε να κόψει τον Κουίνσι. Φυσικά δεν φταίει αυτός για την επιλογή του προπονητή του να τον εμπιστευτεί στο κέντρο της άμυνας.

Λεονάρντο: 7Ήταν ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και αυτός που δημιούργησε τα μεγαλύτερα προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε μέχρι να αποχωρήσει τραυματίας. Είχε και ένα πολύ καλό σουτ στο 10'.Χοσέ Κάρλος: 7Έδειξε για ακόμη μία φορά ότι η ΑΕΚ χρειάζεται την ποιότητά του. Ήταν μέσα και στις δύο καλύτερες φάσεις της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Στο 16' έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Λυμπερόπουλου που κακώς δεν μέτρησε και στο 52' έκανε ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση.

Νίκος Λυμπερόπουλος: 6Για όσο διάστημα άντεξε, πριν τον καταβάλει η κούραση, ήταν ο γνωστός Λυμπερόπουλος που έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά. Αν ο επόπτης δεν ακύρωνε το καθαρό γκολ του στο 16' θα είχε βάλει και το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣΈιντουρ Γκούντγιονσεν: 3Ο προπονητής του τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα βάζοντάς τον να παίξει για 65 λεπτά στα άκρα, σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ ήθελε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Δεν θα μπορούσε να έχει τη φρεσκάδα και την ταχύτητα που απαιτούσαν οι περιστάσεις. Δεν προσέφερε απολύτως τίποτα.

Ταξι
Keywords
Τυχαία Θέματα