Η ΚΠΡ διώχνει 26 παίκτες!

11:17 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Σε δραστικές αλλαγές στο ρόστερ αναμένεται να προχωρήσει η ΚΠΡ στο τέλος της σεζόν καθώς το μέλλον όχι ενός αλλά 26 ποδοσφαιριστών βρίσκεται στον... αέρα λόγω χρεών.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα χρήματα που ξόδεψε η ΚΠΡ για μεταγραφές δεν έπιασαν τόπο με την ομάδα να υποβιβάζεται στην Τσάμπιονσιπ και τον κανονισμό του Financial Fair Play να βάζει την θηλιά

στον λαιμό της ομάδας.
Όπως αναφέρεται στον βρετανικό Τύπο, το χρέος της ΚΠΡ ανέρχεται στα 177 εκατομμύρια λίρες με τον κύκλο εργασιών να πέφτει στα 60 εκατομμύρια την ώρα που το κόστος των συμβολαίων αυξήθηκε στα 78 εκατομμύρια λίρες.
Αυτό σημαίνει πως, βάσει του κανονισμού του Financial Fair Play, αν η ΚΠΡ επιστρέψει στην Premier League θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ακόμα και αν δεν τα καταφέρει τότε θα της επιβληθεί μεταγραφικό εμπάργκο.
Με βάση όλα τα παραπάνω, ποδοσφαιριστές όπως ο Τζίνας, ο Ράιτ-Φίλιπς και ο Ζαμόρα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι, είτε θα φύγουν είτε θα δεχτούν να μείνουν με πολύ λιγότερα χρήματα. Επιπλέον, έχει μπει πωλητήριο σε παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί όπως οι Ρεμί, Γκρανέρο, Ντιακιτέ, Τααράμπτ, Μπιά και Σέζαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα