Η καταιγιστική «φονική» μηχανή της ΑΕΚ

09:28 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"7-1! Άστραψε!", γράφει στο κεντρικό της θέμα για την ΑΕΚ η εφημερίδα, τονίζοντας για το ματς: "Καταιγίδα στην επανάληψη η Ένωση, έβαλε 5 γκολ, μέσα σε 20 λεπτά. Κατέβασε... ταχύτητα και σεβάστηκε τον ΠΑΟ Κρουσώνα (ενώ ο Δέλλας έβγαλε και τους Ντακόλ, Μπρέσεβιτς) μετά το έβδομο γκολ

που προήλθε από πέναλτι (κακώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας) που κέρδισε ο Πλατέλλα, Όπως στο χθεσινό β' ημίχρονο, πρέπει να παίζει πάντα η ΑΕΚ και να χορταίνει με γκολ τον κόσμο της".

SPORTDAY
Για "καταιγίδα" γράφει η SD: "Βροχή τα γκολ στο ΟΑΚΑ, με τους κιτρινόμαυρους να... ξεσαλώνουν. Χατ τρικ από Μπρέσεβιτς, γκολ... ζογκλέρ από Πλατέλλα".

LIVE SPORT
Σαν "φονική μηχανή" παρομοιάζει με τη σειρά της την ΑΕΚ η εφημερίδα: "Καταιγιστική η ΑΕΚ, σκόρπισε στους επτά ανέμους τον ΠΑΟ Κρουσώνα και... σταμάτησε στο 7-1. Χατ τρικ και ασίστ από τον Ιβάν Μπρέσεβιτς τον τρομερό. Σούπερ ο σκόρερ Γροντής, γκολάρα ο Πλατέλλας, βρήκε δίχτυα 2 φορές ο Ντακόλ".

GOAL
Για "καταιγίδα" της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς, γράφει με τη σειρά του και το Goal: "Χόρευε στη βροχή η ΑΕΚ, 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα, με πέντε γκολ σε 20' στο δεύτερο ημίχρονο".

Keywords
Τυχαία Θέματα