Η γυναίκα που θέλει να μείνει για πάντα νέα (ΦΩΤΟ)

20:38 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Όριτ Φοξ στα 34 της έχει το όνειρο να μη γεράσει ποτέ και παράλληλα να είναι μια ζωντανη Μπάρμπι. Για το λόγο αυτό έχει καταφύγει σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις.

Η Φοξ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πλαστικό χειρουργό της και τον επισκέπτεται κάθε φορά που θα δει μια ρυτίδα ή θα νιώσει λιγότερο χαρούμενη για την εμφάνισή της. «Μου αρέσει η ομορφιά. Οπτικά, μοιάζω με την Μπάρμπι, σαν κούκλα. Οι άνδρες αγαπούν το σώμα μου. Είναι σαν ένα όνειρο, μια φαντασίωση», εξηγεί

«Δεν μπορώ να σταματήσω αυτή την εμμονή με την ομορφιά μου, επιμένει. Δεν είναι υγιές, είναι ανθυγιεινό. Τέσσερις φορές έχω κάνει εγχείρηση στα στήθη μου. Κάνω σιλικόνη στο πρόσωπο .Μερικές φορές νιώθω ένα κενό σημείο στο πρόσωπό μου και το γεμίζω με σιλικόνη. Τα δόντια μου; Ζητώ τα πιο λευκά που γίνονται!», αναφέρει.

«Νομίζω ότι είμαι πιο όμορφη τώρα, γιατί έχω διατηρήσει την ομορφιά μου. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσω την ομορφιά μου» ανέφερε στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 που εμφανίστηκε.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ επισκέπτεται τον χειρουργό της, τον Ντ. Κλέιν.

«Αν έχω μια κακή μέρα , τρέχω στον γιατρό μου για να δούμε αν μπορεί να μου κάνει κάτι για να με κάνει ευτυχισμένη. Αν αισθάνομαι λυπημένη , αισθάνομαι άσχημη. Είναι μέσα στο κεφάλι μου», αναφέρει και ο γιατρός της αναφέρει: «Κάθε φορά που εντοπίζει μια ρυτίδα στον καθρέφτη, έρχεται. Δεν θέλει τις ρυτίδες, τις μισεί, έτσι κάνουμε τα πάντα, ώστε να είναι ευτυχισμένη».

Keywords
Τυχαία Θέματα