Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον τελικό

23:49 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι η πρώτη φιναλίστ του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς λιγκ Ανδρών, που γίνεται στην πισίνα «Μπάνιτσα» του Βελιγραδίου. Η κροατική ομάδα πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, καθώς επιβλήθηκε της οικοδέσποινας Παρτιζάν Βελιγραδίου με 8-7 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Έτσι, η σερβική ομάδα δεν κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρο της να κατακτήσει το 8ο τρόπαιό της μέσα στο σπίτι της.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν και με 8-6 και ο Ράτσκοφ, 2.5 λεπτά πριν το τέλος, αναπτέρωσε τις ελπίδες

των γηπεδούχων μειώνοντας σε 8-7, αλλά αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς οι έπειροι πολίστες της Γιουγκ κράτησαν το προβάδισμα και πήραν την πρόκριση για τον τελικό.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (ΣΕΡΒΙΑ) - ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΚΡΟΑΤΙΑ) 7-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-2, 3-2, 2-2

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Σόρο, Μάτοβιτς, Μάντιτς 2, Ομπράντοβιτς, Σούμποτιτς, Ράτσκοφ 1, Τσουκ 1, Ντέντοβιτς 1, Τσούστκοβιτς, Μίτροβιτς 1, Τανάσκοβιτς, Γιόκιτς, Βίκο 1.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βέσιλιν Τζούχο): Μπίγιατς, Βράνιες, Μπόσκοβιτς 2, Γιάνοβιτς 2, Γιόκοβιτς, Αζεβέντο, Μάρκοβιτς 1, Μπούσλιε 1, Κάρατς, Ντόμπουντ 1, Ιβοβιτς 1, Μάκαν, Παύλοβιτς.

Διαιτητές: Καπούτι (Ιταλία) - Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία).

Στον άλλο ημιτελικό κοντράρονται λίγο αργότερα (21.00 ώρα Ελλάδας) ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου με την ισπανική Μπαρτσελονέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα