Η Γη γυρίζει, το ματσάκι όχι

00:05 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32» - Επαναληπτικός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 0-1 (0-3)

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Το όνειρο της επικής ανατροπής έσβησε νωρίς για τον Ολυμπιακό που πριν καταλάβει τι έγινε βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελικά έχασε με 1-0 από την Λεβάντε προσθέτοντας μια ακόμα μαύρη ευρωπαϊκή σελίδα στο ήδη πολυσέλιδο... βιβλίο του.

Τραγική εμφάνιση για την ομάδα του Μίτσελ με το γήπεδο να παγώνει πριν καλά-καλά ζεσταθεί και τον κόσμο να φεύγει πριν τελειώσει το ματς. Δεν έλειψαν και τα συνθήματα κατά της διοικησης.

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν εκπληκτικά το ματς χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο από την ατμόσφαιρα. Μόλις στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σουτ του Μπαρκέρο και στο 9' πάγωσαν το γήπεδο όταν ο Μάρτινς με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οκτώ λεπτά μετά ο Νιγηριανός έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ όταν με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 39' και πάλι ο Μάρτινς απείλησε όταν με εκπληκτική κίνηση βγήκε μόνος του με τον Κάρολ ο οποίος βρήκε αρχικά την μπάλα και στη συνέχεια χτύπησε τον βραχύσωμο φορ. Ενώ ο επιθετικός της Λεβάντε ήταν στο χορτάρι οπαδός του Ολυμπιακού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να του επιτεθεί αλλά ευτυχώς τον πρόλαβαν οι σεκιούριτι. Όταν το κόρνερ εκτελέστηκε ο Μπαγεστέρος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Κακό το δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 48' με τον Τζιμπούρ ενώ στο 62' ο Γαλλοαλγερινός και πάλι δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά και να σκοράρει. Μετά το 75' ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί από το γήπεδο καθώς η σεμνή τελετή έλαβε τέλος από νωρίς. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο 88' ο Μασάντο επιχείρησε ένα σουτ και γιουχαΐστηκε μαζικά από όσους είχαν μείνει στο γήπεδο. Στο 90' ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κοντρέρας και κράτησε τη νίκη για τη Λεβάντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μανιάτης, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46'Χολέμπας), Μασάδο, Φέισα, Σιόβας, Γκρέκο (46'Φετφατζίδης), Τζεμπούρ, Μήτρογλου (77'Ιμπαγκάσα), Βλαχοδήμος.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Ναβάρο, Ρόντας, Χουανφράν, Μπαγιεστέρος, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Ρίος (67'Βάλντο), Μίτσελ (86'Ντούντα), Ρουμπέν Γκαρσία, Μάρτινς (83'Ακουαφρέσκα).

Keywords
Τυχαία Θέματα