Η ερώτηση που πάγωσε τον Μπερλουσκόνι! (VIDEO)

11:48 21/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε στον Βρετανό δημοσιογράφο του BBC που παρουσιάζει την εκπομπή «Newsnight» Τζέρεμι Πάξμαν, ο οποίος φημίζεται για την ευθύτητα, την ψυχραιμία και την επιμονή του.

Έτσι, ο Μπερλουσκόνι θα έπρεπε να περιμένει τις πολύ... δύσκολες ερωτήσεις του Πάξμαν, ωστόσο δεν ήξερε από πού του ήρθε. Σε κάποιο σημείο, ο Πάξμαν τον ρωτά: «Έχετε πρόβλημα με την Άνγκελα Μέρκελ;» και συνεχίζει, «είναι αλήθεια ότι την έχετε αποκαλέσει «@γ@μητη χοντροκ@λ@';». Μετά από αυτό ο Μπερλουσκόνι κάνει λίγη ώρα να απαντήσει και τελικά καταφέρνει

να... ψελίσσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η φράση αυτή είχε αποδοθεί στον Μπερλουσκόνι το 2011 σε μια συζήτηση με τον εκδότη μιας εφημερίδας.

Ο ίδιος υποστήριξε στη συνέντευξη ότι πάντα είχαν καλή σχέση με την Άνγκελα Μέρκελ και ότι αυτά είναι χυδαία ψέμματα από ανθρώπους που ήθελαν να πλήξουν την σχέση τους.

Ωστόσο, ο Μπερλουσκόνι παραδέχτηκε ότι είχε πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στη Μέρκελ, ενώ ήταν κρυμμένος πίσω από ένα άγαλμα, και της είχε κάνει «κούκου», κάτι που όπως λέει το απόλαυσε τόσο αυτός όσο και η ίδια η Μέρκελ! Όπως λέει, πήρε την ιδέα από τον Πούτιν που είχε κάνει το ίδιο σ' αυτόν πριν λίγες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα