«Η Ελλάδα έπαιξε σαν μποξέρ, η Ρουμανία έτρεμε»

08:24 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ρουμανικός Τύπος γράφει για μια Ελλάδα που έπαιξε απροσδόκητα καλά και ασκεί έντονη κριτική στον Πιτούρκα. "Μαύρη Παρασκευή" γράφει η "Prosport" τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Οι πραγματιστές Έλληνες σκόραραν τρεις φορές και θα μπορούσαν να το έχουν κάνει τουλάχιστον μια ακόμα φορά. Πνίγηκε στη μετριότητα η Ρουμανία. Τα πόδια των παικτών μας έτρεμαν όταν πλησίαζαν οι Έλληνες". Για χαμένες προσδοκίες μιλάει η Gazeta Sporturilor που γράφει: "Ήμασταν προετοιμασμένοι για μια Ελλάδα

μέτρια και βαρετή αλλά η ομάδα του Σάντος μπήκε στο ματς σαν ένας μποξέρ που θέλει να λύσει τους λογαριασμούς του χωρίς καθυστερήσεις".

«Καταστροφή στην Ελλάδα. Εχασε δύο παίκτες και ποτέ δεν είχαμε ευκαιρία», αναφέρει το sport.ro, που στέκεται στην αποβολή του Λάζαρ και τις κίτρινες του Μπουρτσεάνου, που χάνουν τη ρεβάνς. Η Ρουμανία έπαιζε κρυφτό. Πλέον το προβάδισμα τους μοιάζει απροσπέλαστο. Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και ας παραδεχτούμε ότι αυτό που άρχισε σαν όνειρο πλέον χρειάζεται ένα θαύμα. Το Ρίο χάθηκε στην ομίχλη και δεν είναι πλέον ορατό".

«Η Ελλάδα στο Ρίο, η Ρουμανία σε κρίση», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη στο «realitatea.ro» που μιλάει για καταστροφή και εξαιρετική εμφάνιση της Ελλάδαε, ενώ στην ιστοσελίδα, «ziare.com» επισημαίνεται πως «στο στο πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας τους, οι Ρουμάνοι έδιναν την αίσθηση πως έπαιζαν σε φιλικό».

Keywords
Αναζητήσεις
σκληρό μποξέρ από ρουμανία
Τυχαία Θέματα