«Η εικόνα μας κάνει να αισιοδοξούμε»

18:20 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά ο νεαρός τεχνικός ανέφερε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του: «Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, το οποίο βάσει του ονόματος του αντιπάλους, της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, νομίζω ότι πετύχαμε μία σημαντική και δίκαιη νίκη. Η εικόνα της ομάδας μας

επιτρέπει να αισιοδοξούμε ενόψει της συνέχεια για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. Πρέπει όμως να είμαστε σε εγρήγορση και να μην χαλαρώσουμε».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν ψηλότερα και πιο επιτυχημένα. Θέλουμε το Σάββατο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κέρκυρα και την πρόκριση απέναντι στη Νίκη Βόλου. Η Κέρκυρα είναι μία ομάδα με ίδιους στόχους. Είναι άγνωστο το τι καιρικές συνθήκες θα συναντήσουμε. Ελπίζω να μην πάει στη δύναμη και στην τύχη αλλά να κριθεί στην τακτική. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και να κρατήσουμε τη διαφορά ή ακόμα να τη διευρύνουμε με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Δεν υπολογίζω στους Μιχαλόπουλο, Μακρυδημήτρη, Μελίσση, Στάθη, Σκλιοπίδη και Κάστσελαν. Για τον τελευτάιο δεν θέλουμε να ρισκάρουμε, ίσως όμως είναι έτοιμος με τη Νίκη Βόλου. Οι υπόλοιποι από τη νέα χρονιά θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για πιθανή ενίσχυση της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή επικεντρώνω την προσοχή μου στα αγωνιστικά θέματα και όχι στα μεταγραφικά. Έχουμε χρόνο για να δούμε το αν η ομάδα θέλει ενίσχυση».

Για το ότι η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Κέρκυρα γλιτώνοντας την ταλαιπωρία: «Η ομάδα θα ταξιδέψει Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, Αθήνα-Κέρκυρα, θα διανυκτερεύσουμε εκεί και βλέπουμε πως η ομάδα κάνει τα αδύνατα-δυνατά, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη».

Keywords
Τυχαία Θέματα