«Η Εφορία είναι το θέμα»

13:24 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του aek365, πως η ΑΕΚ δεν προλαβαίνει να πάρει σήμερα την αδειοδότηση, αφού ακόμα κι αν πετύχει ο Ανδρέας Δημητρέλος να βρει τη λύση στο Οικονομικών και να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Παε, υπάρχει λιγοστός χρόνος μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες (τα εμβάσματα μάλιστα κλείνουν στις 2) για να έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα,

προχώρησε ο Χάρης Οικονομόπουλος μιλώντας στο aek365. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για την ώρα δεν έδειξε αισιόδοξος, ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα εφόσον ο πρόεδρος της ΠΑΕ πετύχει ευνοϊκή ρύθμιση με την Εφορία και ξεμπλοκαριστεί ο λογαριασμός της ΠΑΕ: «Από την Τρίτη έχουμε πει για το θέμα της Εφορίας. Πως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΑΕΚ. Επίσης, από τις 6 Φεβρουαρίου είχε αναφερθεί ότι εφόσον μπουν 4 εκατ. ευρώ από τους μετόχους θα μπουν άλλα 3 εκατ. ευρώ. 2 εκατ. από το δάνειο και άλλο 1 εκατ. προσωπικά δικά μου χρήματα, τα οποία θα δεσμεύονται από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει η ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη. Τα 4 εκατ. ευρώ, από τους μετόχους, όπως γνωρίζετε, δυστυχώς δεν μπήκαν ποτέ. Μπήκαν όμως, όταν η ΑΕΚ τα είχε ανάγκη, 515.000 ευρώ και ετοιμάζεται να μπουν κι άλλα.

Δυστυχώς όμως χάνουμε χρόνο για τους επενδυτές. Χάνουμε χρόνο με διοικητικά συμβούλια. Μας λένε, αρχικά, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την Εφορία. Τελικά προκύπτει πρόβλημα με την Εφορία. Η ΠΑΕ θέλει τώρα 1,380 εκατ. κι όχι 1,250. Ο πρόεδρος (σ.σ. Ανδρέας Δημητρέλος) είναι στο Υπουργείο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, θα πω εγώ. Μακάρι να πετύχει μία ρύθμιση. Να βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα κι ας έρθει κάποιος έστω και την επόμενη εβδομάδα να βάλει χρήματα. Μακάρι. Τώρα όμως υπάρχει πρόβλημα. Εδώ που φτάσαμε: είναι 12.30 (σ.σ. η στιγμή που μιλήσαμε με τον Χάρη Οικονομόπουλο) το μεσημέρι της Παρασκευής χωρίς να έχει λυθεί το θέμα που προέκυψε με την Εφορία. Ακόμα κι αν θέλουμε, ακόμα κι αν ολοκληρωθεί τώρα η διαδικασία στο Υπουργείο, είναι δύσκολο έως αδύνατο να πληρωθούν οι παίκτες ως τις 31 του μηνός. Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για όλα. Τα σενάρια «φτάνουμε - δεν φτάνουμε, προλαβαίνουμε - δεν προλαβαίνουμε, είναι εκ του πονηρού. Μακάρι, ο κ. Δημητρέλος να τα καταφέρει ακόμα και τώρα. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ΑΕΚ, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια», λέει ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος επιπλέον αναφέρεται και στη στάση του δημοσίου: «Αν κάποιον συμφέρει στο Δημόσιο να μην προχωρήσει στη λύση που προετοιμάζεται ας πάρει... τις μπάλες της και το πούλμαν της! Αυτό θα καταφέρει. Και έπειτα ας περιμένει, το δημόσιο, όταν το δεήσουν να παρθεί η απόφαση και να επιστραφούν σταταμεία της ΑΕΚ τα, εδώ και 10 χρόνια, κλεμμένα χρήματα από την υπόθεση Ψωμιάδη. Αν αυτό θέλουν, ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Προσωπικά πάντως αδυνατώ να τους κατανοήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα