Η δεύτερη σεζόν του Fargo θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο

23:42 22/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη σεζόν της σειράς Fargo ενθουσίασε τους φαν των αστυνομικών, και όχι μόνο σειρών. Γι' αυτό και η σειρά επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει 100% και για δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, ακολουθώντας τη λογική του «True Detective» στη δεύτερη σεζόν θα δούμε μια τελείως διαφορετική ιστορία με τελείως διαφορετικούς ηθοποιούς.

Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπάρχει μια μικρή συνάφεια με την πρώτη σεζόν καθώς ο αστυνομικός που θα πρωταγωνιστεί θα είναι ο νεαρός Λου Σόλβερσον, ο πατέρας της Μόλυ, στα νιάτα του. Ο Σόλβερσον θα είναι μόλις 33 ετών σε αυτή την σεζόν, οπότε δε θα δούμε ούτε τον Κιθ

Καραντάιν που τον υποδυόταν ούτε φυσικά την Άλισον Τόλμαν ως κόρη του.

Αυτό που θα δούμε θα αφορά μια σειρά από τρομερά εγκλήματα που συνέβησαν στο Σιού Φολς, το Λουβέρν και το Φάργκο και πιθανότατα θα ανακαλύψουμε τι συνέβη με όλα εκείνα τα πτώματα «που μπορούσες να τα στοιβάξεις τόσο ψηλά που θα έφτανες στον δεύτερο όροφο», σύμφωνα με τα λεγόμενα του γηραιού Σόλβερσον στην πρώτη σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς, Νόα Χόλεϊ, δήλωσε ότι η σειρά θα συνεχίσει να παίρνει έμπνευση από την ταινία Fargo των αδερφών Κοέν, το Miller's Crossing και το «The Man Who Wasn't There».

Η επόμενη σεζόν της σειράς δεν αναμένεται νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2015, καθώς ακόμα μένει να αποφασιστεί το νέο καστ της σειράς και γραφτεί το σενάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα