Η χειρότερη Ρεάλ της πενταετίας

17:28 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι «μερένχες» βρίσκονται στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας συγκεντρώσει 33 βαθμούς ύστερα από 16 αγώνες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο απέτυχε σε 6 περιπτώσεις να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, σημειώνοντας 3 ήττες (Χετάφε, Σεβίλλη, Ρεάλ Μπέτις) και 3 ισοπαλίες (Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ).

Θα πρέπει να ανατρέξουμε στη σεζόν 2008-09 για να θυμηθούμε χειρότερο ξεκίνημα για τη Ρεάλ. Τότε, υπό τις οδηγίες του Χουάντε Ράμος, οι Μαδριλένοι είχαν μαζέψει 29 βαθμούς σε 16 παιχνίδια που τους κατέτασσαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Τελικά,

τερμάτισαν δεύτεροι, 9 πόντους πίσω από τη Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, μετά την ισοπαλία με την Εσπανιόλ (2-2) η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει 15 πόντους από αυτούς που διεκδικούσε, περισσότερους από όσους έχασε συνολικά ολόκληρη την περσινή χρονιά όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μια σειρά από ρεκόρ.

Ανάμεσα σε αυτά, είναι η κατάκτηση του τίτλου με τους περισσότερους βαθμούς (100), ενώ φέτος ακόμα κι αν κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, το μέγιστο των βαθμών που μπορεί να μαζέψει είναι 99.

Keywords
Τυχαία Θέματα