Η... απόπειρα δολοφονίας του Φαν Πέρσι (VIDEO)

14:54 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι της Σουόνσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 το τελικό σκορ, σημαδεύτηκε από την ενέργεια του Άσλεϊ Ουίλιαμς των γηπεδούχων να κλωτσήσει με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι του πεσμένου Ρόμπιν Φαν Πέρσι.
Ο Ουίλιαμς κλώτσησε την μπάλα ενώ βρισκόταν σε απόσταση λίγων εκατοστών από τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε έξαλλη κατάσταση να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "Ο Φαν Πέρσι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί. Ήταν το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό".
Από την πλευρά του, ο αμυντικός

της Σουόνσι, Άσλεϊ Ουίλιαμς υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας το εξής: "Το μυαλό μου ήταν στο να απομακρύνω την μπάλα αλλά δυστυχώς βρήκε στο κεφάλι του".
Μετά το χτύπημα ακολούθησαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων με τον διαιτητή να δείχνει από μια κίτρινη κάρτα στον καθένα.

Το περιστατικό σχολίασε μέσα από το Twitter ο Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, γνωστός φίλος της Άρσεναλ ο οποίος έδειξε για άλλη μια φορά την αντιπάθεια που τρέφει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρχικά σε μήνυμα του ευχαρίστησε τον Άσλεϊ Ουίλιαμς για την ενέργεια του ενώ σε ένα άλλο μήνυμα ανέφερε τα εξής: "Εμπιστέψου με Σερ Άλεξ. Ο πονοκέφαλος του Φαν Πέρσι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτόν που μας προκάλεσε όταν μας πρόδωσε. Ηρέμησε, ανόητε γέρε"

Keywords
Τυχαία Θέματα