Η απάντηση του Αντσελότι στο «καρφί» του Μουρίνιο

13:55 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη του στο Eurosport και πριν η Ρεάλ Μαδρίτης πέσει από την κορυφή της Primera Division, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε πει πως "περίμενα την Ρεάλ να είναι πιο μπροστά στην βαθμολογία και με ένα μεγαλύτερο προβάδισμα από την Μπαρτσελόνα η οποία έχει χάσει αρκετούς πόντους συγκριτικά με τις τρεις προηγούμενες σεζόν".
Ο Αντσελότι δεν άφησε να πέσει κάτω το "καρφί" του προκατόχου

του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Βαγιεκάνο, έδωσε μια εξίσου αιχμηρή απάντηση. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός είπε: "Είναι η γνώμη του. Φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης παλεύει για το πρωτάθλημα σε αντίθεση με ό,τι συνέβη την περασμένη σεζόν".
Σε ερώτηση αν σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού στον Ίκερ Κασίγιας μετά τις δυο σερί ήττες, ο Αντσελότι απάντησε ως εξής: "Είναι ένα θέμα που το έχουμε συζητήσει και δεν χρειάζεται να το κάνουμε και πάλι. Έχω πει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αν ένας από αυτούς έχει πρόβλημα. Ο Ντιέγκο Λόπεθ τα πάει καλά, όπως και ο Ίκερ. Αύριο με την Ράγιο θα παίξει ο Ντιέγκο και στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ίκερ".

Keywords
Τυχαία Θέματα