Η απάντηση της Ρεάλ στον Αγγελόπουλο: Όταν χάνεις, να είσαι κύριος

13:42 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Ρεάλ Μαδρίτης απόρησαν με τις καυστικές δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Final-4 της Euroleague με τον επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της ισπανικής ομάδας να σημειώνει με νόημα πως "όταν χάνεις, πρέπει να είσαι κύριος".
Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού

είχε πει στην Web TV της ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Εύχομαι στην Ρεάλ να πατώσει στο Final-4. Είμαι με την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό και της εύχομαι καλή επιτυχία. Η Ρεάλ είναι ένα συνονθύλευμα καλών παικτών που όμως δεν σέβονται τους αντιπάλους τους".
Η απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, ήρθε αργά το βράδυ της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER: "Έχω τυπική, καλή σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δεν ξέρω τι νόημα έχουν αυτές οι δηλώσεις.
Όπως εγώ στον τελικό του Λονδίνου πέρσι τους πλησίασα και έδωσα συγχαρητήρια στον πρόεδρο και την ομάδα, έτσι θεωρώ πως όταν χάνεις οφείλεις να είσαι κύριος και να αποδεχθείς ότι σε κέρδισα. Δεν καταλαβαίνω τις δηλώσεις του. Το βλέπω ως κάτι της στιγμής. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος και μην ξεχνάμε πως ήταν Πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δυο χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα