Η ΑΕΚ της... Ελλάδας και ο Λάζοβιτς

10:55 14/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα η "ΩΡΑ", γράφοντας: "Όλη η Ελλάδα ΑΕΚ! Σε άλλη εποχή έχει μπει πλέον η ΑΕΚ και στις Ακαδημίες με την μιζέρια να είναι πια μια κακή ανάμνηση. Τώρα αποτελεί πρότυπο και τη ζηλεύουν

όλοι". Για τον Λάζοβιτς η εφημερίδα αναφέρει: "Παρά την επιμονή του Σέρβο διεθνή να κερδίζει χρόνο η ΑΕΚ δεν βγαίνει από την υπόθεση".


SPORTDAY

Για τα μεταγραφικά και το θέμα του τεχνικού διευθυντή γράφει η SD:
"Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ ο διάδοχος του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Βασίλης Τσιάρτας είναι stand by, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να είναι από το εξωτερικό.

Μέχρι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, τα μεταγραφικά ζητήματα της «Ένωσης» μπαίνουν στην αναμονή. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις των Ντάνκο Λάζοβιτς και Κάρλος Κάλβο.

Με τον πρώτο υπήρξε και χθες επαφή, αλλά ο Σέρβος επιθετικός δεν απάντησε θετικά. Η πρόταση της ΑΕΚ φαίνεται να τον ικανοποιεί, αλλά δείχνει μια αναβλητικότητα που η αλήθεια είναι πως έχει ενοχλήσει τους «κιτρινόμαυρους». Πάντως η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί και θα τον περιμένουν για λίγες ακόμη μέρες, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί νέος τεχνικός διευθυντής και να παρουσιάσει αυτός κάποια διαφορετική πρόταση για την ενίσχυση της επίθεσης.

Όσον αφορά στον Κάρλος Κάλβο, ο Ισπανός αριστερός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης αρέσει στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η υπόθεση να προχωρήσει και ο 29χρονος άσος να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας".


GOAL

Για τον Ντάνκο Λάζοβιτς γράφει με τη σειρά του τo Goal. Αναλυτικά τονίζει:
" Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι άκρως θετικές όσον αφορά τη μεταγραφή του Ντάνκο Λάζοβιτς.


Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι ο 31χρονος φορ θα απαντήσει θετικά στην τελική πρόταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και θα αποφασίσει να αφήσει την Παρτιζάν για την Ενωση της football league. Ουσιαστικά αυτό είναι το μεγάλι αγκάθι και ο λόγος που ο Λάζοβιτς δεν έχει απαντήσει ακόμα στους ανθρώπους της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος έχει αρχίσει να σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Παρτιζάν. Η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αλλάξει τα δεδομένα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Στο μυαλό του 31χρονου επιθετικού υπάρχει πάντα το στοιχείο ότι θα αγωνιστεί σε κατώτερη κατηγορία. Αλλά η δελεαστική προσφορά της ΑΕΚ με τα 250.000 ευρώ ετησίως που φτάνουν τα 300.000 με τα μπόνους αποτελεί τον αντισταθμιστικό παράγοντα.

Ο Λάζοβιτς βρίσκεται σε δίλημμα. Ομως, στην ΑΕΚ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα «νικήσουν» την Παρτιζάν στην άτυπη μάχη και θα πραγματοποιήσουν την καλύτερή τους μεταγραφή για το καλοκαίρι. Ενα θέμα που θα ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα πάντα και με δηλώσεις του ιδίου.

«Είναι αλήθεια πως είμαι σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπραγματεύομαι, αλλά δεν έχω τίποτα περισσότερο, γιατί μιλάω και με την Παρτιζάν. Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές και δεν είμαι σε θέση να μιλήσω συγκεκριμένα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως την Κυριακή θα είμαι πίσω στο Βελιγράδι και τη Δευτέρα θα ξεκινήσω προετοιμασία. Τότε θα δούμε τι θα γίνει» είχε πει στο mozzartsport.com ο Λάζοβιτς.

Οι δηλώσεις του Σέρβου έρχονται σε απόλυτη συμφωνία με την πληροφόρηση που υπάρχει από πλευράς ΑΕΚ. Οτι, δηλαδή, η ιστορία θα κλείσει μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να συνεχιστεί και ο σχεδιασμός της Ενωσης. Το κομμάτι εξάλλου του επιθετικού απασχολεί τους «κιτρινόμαρους» εδώ και πολύ καιρό και η απόκτηση ενός φορ που θα κάνει τη διαφορά είναι επιβεβλημένη.

Στα υπ' όψιν υπάρχει πάντα και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Μία περίπτωση που δεν θα προχωρήσει αν τελικά ο Λάζοβιτς πει το πολυπόθητο «ναι».

Τέλος, όσον αφορά τον Στέφαν Μούγκοσα, αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανάψει το «πράσινο φως», μόνο τότε θα κινηθεί η ΑΕΚ για την απόκτησή του".

Keywords
Τυχαία Θέματα