Η ΑΕΚ που ψάχνεται, που χρωστάει και που ελπίζει

09:32 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Οι χθεσινές δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα, δεσπόζουν, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, που όμως ασφαλώς ασχολείται και με τα διοικητικά. Το Goal τονίζει ότι στην ΑΕΚ ψάχνονται να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα, γράφοντας χαρακτηριστικά: "...Την ώρα, λοιπόν, που ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά, πηγές από την ΠΑΕ ανέφεραν πως χθες υπήρξαν νέες επαφές στελεχών με την πλευρά Βιντιάδη - Χάρις. Οι τελευταίοι ζήτησαν νέα

στοιχεία γύρω από το φετινό μπάτζετ που να φαίνεται καθαρά το «κας φλόου» και το «πρόφιτ λος» της εταιρείας.

Παράλληλα, ζήτησαν και πήραν κοστολόγηση και ειδική αξιολόγηση όλων των παικτών του ρόστερ, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν πως στο διάστημα 15 με 25 Σεπτέμβρη θα υπάρχουν εξελίξεις και θα διαφανούν οι προθέσεις των Βιντιάδη - Χάρις για την είσοδό τους στην ΠΑΕ. Από την πλευρά του, ο Θωμάς Μαύρος αναζητά εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη, στρεφόμενος σε μικροεπιχειρηματίες και ευελπιστώντας σε μεγαλύτερη κινητοποίηση του κόσμου.

Το κακό, πάντως, στην όλη διαδικασία είναι πως όσο περνούν οι μέρες και δεν φαίνεται κάτι απτό στον ορίζοντα, ξυπνούν φαντάσματα του πρόσφατου παρελθόντος. Χθες το βράδυ, μάλιστα, υπήρξαν σενάρια που έφεραν τον γνωστό πλέον σε όλους Βασίλη Ξενιάδη να είχε νέα συνάντηση με τους Δημητρέλο και Κασνακίδη. Σενάρια τα οποία διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την πλευρά της ΠΑΕ, αλλά καταδεικνύουν πως στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος, αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος να επιβεβαιωθεί το ρητό πως ο... πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται".

SPORTDAY

Oι πολλές οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ γίνεται θέμα στην SportDay η οποία έχοντας τίτλο: "Κάνουν ουρά, παίκτες, πρώην προπονητές, βοηθοί κ.α.", τονίζει έπειτα σχετικά με τους Χάρις και Βιντιάδη: "Τα προσδοκώμενα έσοδα είναι ελάχιστα, ο κόσμος αδυνατεί να βάλει πλάτη για να καλύψει τις αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεων και η επένδυση των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις φαντάζει μονόδρομος για την επίλυση των προβλημάτων της ΑΕΚ. Οι δύο άνδρες συνεχίζουν να μελετούν τα στοιχεία της ΠΑΕ και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση ζητώντας να... ξεψαχνίσουν ό,τι αφορά την ομάδα προτού αποφασίσουν αν θα βάλουν σε πρώτη φάση 10-12 εκατ. ευρώ.

Σαφής ένδειξη δεν υπάρχει, αλλά στις τάξεις της διοίκησης αισιοδοξούν και θεωρούν πως ενδεχόμενη έλευση του Κιθ Χάρις στην Ελλάδα (φημολογείται πως ίσως και να είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Άρη) θα αποτελέσει έναν καλό οιωνό. Η καθυστέρηση στην απάντηση των υποψηφίων επενδυτών πιθανώς να συνδέεται και με το τι θα αποφασίσει η Πολιτεία για τη νέα ρύθμιση χρεών που έχει ζητήσει η ΠΑΕ (60 ή 48 μηνιαίας δόσεις), αλλά και το αν θα εξασφαλιστεί επιχορήγηση για κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Πρώτο θέμα τον... Πλατινί έχει η εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι ο πρόεδρος της UEFA είναι ενήμερος για την κατάσταση στην ΑΕΚ, σχετικά με το ενδι

Keywords
Τυχαία Θέματα