Η ΑΕΚ που δεν βρίσκει αντίπαλο και ο Ιβάν ο τρομερός

08:31 12/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Άλλα πέντε για πλάκα" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Ρουτίνα πλέον για την ΑΕΚ οι νίκες με μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε χωρίς τους μισούς βασικούς δεν είχε κανένα πρόβλημα με την Καλλιθέα". Αναφορικά με την ήττα στο μπάσκετ η "Ώρα" μιλάει για χαρακίρι της ΑΕΚ που έχασε ένα

ματς στο οποίου προηγούταν στη μεγαλύτερη του διάρκεια.

SPORTDAY

"Για πλάκα" γράφει η Sportday που τονίζει πως η ΑΕΚ δεν βρίσκει αντίπαλο. Η εφημερίδα γράφει για επίσης για την εμφάνιση του Γιάκομπ Γιόχανσον έχοντας τον χαρακτηριστικό τίτλο "ωραίος ο νέος". Τέλος στα μεταγραφικά τονίζει πως η Ένωση κινείται για να αποκτήσει άμεσα τον Ορλάντο Σα ενώ παράλληλα προχωρά την υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα για να μετακομίσει στην Αθήνα το καλοκαίρι.

GOAL NEWS

"Μπρεσε-γκολ" έχει τίτλο η εφημερίδα που αναφέρει: "Ιβάν ο τρομερός, η μεταγραφή για την επίθεση με το πρώτο φετινό χατ-τρικ και 25 γκολ σε 27 ματς". "Μια ακόμα πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που συνεχάρη τους παίκτες του" προσθέτει το Goal. Στα μεταγραφικά τώρα αναφέρει πως στην Ένωση δεν βιάζονται ενώ παραμένουν όλα ανοιχτά στην υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα.

LIVE SPORT

"Αυτός είναι φορ" γράφει η "Live Sport" αποθεώνοντας τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. "Ασύλληπτες επιδόσεις από τον killer Μπρέσεβιτς που πέτυχε χατ-τρικ και αποθεώθηκε, έφτασε τα 25 γκολ σε 27 συμμετοχές, σκοράρει φέτος κάθε 42,5'". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στα συνθήματα που ακούστηκαν για το γήπεδο. "Συνθήματα από 13.000 ΑΕΚτζήδες υπέρ του γηπέδου και κατά του δημάρχου" αναφέρει. Τέλος στα μεταγραφικά τονίζει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τσέκαρε την περίπτωση του εξτρέμ της Γρανάδα, Ντάνιελ Λάρσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα