Η ΑΕΚ που ανέστησε τον... πεθαμένο και οι μπελάδες

09:25 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ο Λίνεν κατέβασε την ομάδα για το Χ και η ΑΕΚ... ανέστησε τον πεθαμένο", γράφει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της η εφημερίδα, προσθέτοντας: "Έμπλεξε άσχημα, πάλι η ΑΕΚ. Τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κόψτε τις βλακείες στα Σπάτα και συγκεντρωθείτε στις έξι κρισιμότερες μάχες της ζωής σας. Αρκετά πίκραναν τον κόσμο που και χθες ήταν συγκλονιστικός και σας στήριξε.

Η Ένωση ήταν πολύ καλύτερη στο α' ημίχρονο, είχε του χεριού της τον ΠΑΟ αλλά έπαιξε ανεξήγητα φοβισμένα και οπισθοχωρημένα, με τον Πετρόπουλο συνεχώς μακριά από την περιοχή. Μοιραίος ξανά ο Κατίδης. Σε ανεπανάληπτο τετ α τετ έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται και να γυρίσει όλη την ψυχολογία και το ματς για την ΑΕΚ. Δεν φτάνει το πάθος του, πρέπει να έχει και καθαρό μυαλό όταν είναι φάτσα με το γκολ. Δεν έπρεπε όμως να αποδοκιμαστεί από τον κόσμο, αφού δεν ήταν αδιάφορος και πάλεψε σαν λιοντάρι". Φυσικά αναφορά γίνεται και στους Κυπελλούχους Ελλάδας παίκτες της ΑΕΚ στο χάντμπολ: "Όπως μόνο οι Μάγκες ξέρουν!", σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

SPORTDAY

Toν Παναθηναϊκό αποθεώνει η εφημερίδα, ενώ για την ΑΕΚ σημειώνει: "Σε μπελάδες η Ένωση που έχασε το... άχαστο με τον Κατίδη! Ο ΠΑΟ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στο β' ημίχρονο".

LIVE SPORT

Στο ίδιο επίπεδο και η LS, η οποία χαρακτηρίζει "σκυλιά" τους παίκτες του ΠΑΟ: "Ξέσπασμα στο 0-2 με πανηγυρισμό... κυριαρχία. Καλή η Ένωση στο πρώτο ημίωρο, κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ".

GOAL

Δεν αλλάζει τακτική ούτε το Goal το οποίο γράφει: "Την... κατάπιε σαν λιοντάρι!" ,προσθέτοντας: "Η Ένωση (που απειλείται ξανά από τον εφιάλτη του υποβιβασμού) κατέρρευσε στη μεγάλη ευκαιρία του Κατίδη στο 57', ενώ ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες όταν αντικαταστάθηκε".

Keywords
Τυχαία Θέματα