«Η ΑΕΚ πάει μόνο για τη νίκη»

11:37 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φάνης Τσαούσης. Ο άσος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τόνισε: «Όπως ο αγώνας με τον Δούκα, έτσι και το ματς που ακολουθεί κρύβει πολλές παγίδες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε μόνο για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και αυτή την φορά. Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται προσοχή και

απόλυτη συγκέντρωση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στην δύναμη και το πάθος».

Κατόπιν αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς μέχρι την κατάκτηση του τίτλου: «Έχουμε μια σταθερή πορεία. Μετράμε εννιά νίκες στους δέκα πρώτες αγώνες, που είναι ένας θετικός απολογισμός. Όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε μέσα στον στόχο μας αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να προχωράμε βήμα - βήμα αντιμετωπίζοντας με την ίδια σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου και για να γίνει αυτό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα