Η ΑΕΚ μια γροθιά και τα μεταγραφικά

09:47 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μάχη για Κλωναρίδη και Γιαννιώτα", γράφει η εφημερίδα στο σημερινό κεντρικό θέμα και εξηγεί: "Στην ΑΕΚ ρίχνουν προσωρινά τους μεταγραφικούς τόνους, αλλά με τις πληρωμές των παικτών (έως την Τετάρτη), είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για τους δύο εξτρέμ. Ο Λίνεν θέλει έναν ακόμα εξτρέμ μετά τον Καραλή, αφού ο ρόμβος πέτυχε αλλά δεν είναι για όλα τα ματς. Ο Κλωναρίδης με 100.000 ευρώ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα".

SPORTDAY

Aφού

η εφημερίδα γράφει πως υπήρξε συνάντηση μεταξύ των Βιντιάδη και Φωτίου, τονίζει για τα μεταγραφικά: "Οι χειμερινές μεταγραφές έχουν ήδη βοηθήσει αρκετά την ΑΕΚ. Πετρόπουλος και Μητρόπουλος κατά κύριο λόγο, αλλά και ο Τσουμάγκας κατά δεύτερο (ο Καραλής ακόμη δεν έκανε ντεμπούτο) έχουν ήδη αποδείξει πως είναι ικανοί να ανεβάσουν ποιοτικά την «Ένωση», ωστόσο ανάγκες στο ρόστερ υπάρχουν κι άλλες. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν κρύβει πως θα ήθελε έναν ακόμη εξτρέμ, ενδεχομένως κι έναν αμυντικό στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Κοντοές.

Χρήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο όσο η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη τίποτα δεν αποκλείεται. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης παραμένει στα υπόψη της ΑΕΚ, θέλει να έρθει για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά οι περίπου 100.000 ευρώ που απαιτούνται δεν είναι μικρό ποσό, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι διαθέσιμος για (όλα κι όλα) 13 παιχνίδια. Ο Γιάννης Γιαννιώτας επίσης είναι στη λίστα, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από τον Άρη, που δίνει-όπως και η ΑΕΚ-μάχη επιβίωσης στη Σούπερ Λίγκα. Ο Άλκης Φωτίου έχει δείξει διάθεση να προσφέρει τον παίκτη με ένα deal ανάλογο εκείνου του Κατίδη, ωστόσο οι πιθανότητες στην παρούσα φάση είναι ελάχιστες.

Αυτό που είναι βέβαιο για την ώρα, είναι πως από σήμερα αρχίζουν στην ΑΕΚ οι πληρωμές. Ο Άλκης Φωτίου έχει ήδη δώσει εντολή να μοιραστούν 120.000 ευρώ και το ποσό που θα εισπράξει κάθε παίκτης κυμαίνεται από 2.000 έως 10.000 ευρώ".

GOAL

Mε τον Αντώνη Πετρόπουλο, τις δηλώσεις του, αλλά και το γεγονός ότι στο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα έλεγε στους συμπαίκτες του ότι θα βάλει γκολ, ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Όσον αφορά τις περιπτώσεις Κλωναρίδη και Γιαννιώτα το GOAL γράφει: "Αν στην ΑΕΚ κάνουν ακόμα μία μεταγραφή, αυτή θα είναι ο δανεισμός του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ωστόσο, είναι σαφές πως υπάρχει προβληματισμός για το ποσό που θα δαπανηθεί.

Μαζί με την Εφορία, ο Κλωναρίδης θα κοστίσει για 13 παιχνίδια στην ΑΕΚ περίπου 150.000 ευρώ. Και αυτό είναι ποσό που κρίνεται ως υπερβολικό. Προτεραιότητα θα λάβει η πληρωμή των ποδοσφαιριστών του ρόστερ και, αν υπάρξει δυνατότητα, θα αναζητηθεί ξανά η προοπτική δανεισμού του παίκτη. Αν και οι πιθανότητες πλέον δεν φαίνονται πολλές.

Ο Αλκης Φωτίου επανέλαβε πως μεταγραφικός πόθος του για την ενίσχυση της ΑΕΚ παραμένει ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ωστόσο, όσο και αν πρεσάρει η ΑΕΚ την πλευρά του 20χρονου εξτρέμ, δύσκολα μπορεί να τον πείσει. Αυτό που διαμηνύθηκε στη διοίκηση στη τελευταία επικοινωνία που υπήρχε είναι πως ακόμα και εάν τεθεί ζήτημα εξαγοράς της ρήτρας, αυτό θα γίνει από τον ατζέντη του παίκτη, ώστε να έχει τον πλήρη έλεγχο για το μέλλον του".

LIVE SPORT

To καλό κλίμα που ήρθε στην ομάδα μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση επί της Ξάνθης, τονίζει η εφημερίδα, πατώντας στα λεγόμενα του Λίνεν στους παίκτες του: "Ο Λίνεν αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του ζητώντας τους να είναι μία γροθιά και με τον Άρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα