Η ΑΕΚ με καρδιά, η ΑΕΚ που δε μασάει, η ΑΕΚ που δεν χάνει ποτέ!

09:01 3/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Και με 10 και με 9... η ΑΕΚ δεν μασάει!", γράφει η Ώρα και σχολιάζει: "Σε ένα ματς που στάθηκαν απέναντί της... θεοί και δαίμονες, το δοκάρι τελικά της στέρησε την νίκη στο 86' και από τον Μπρέσεβιτς το γκολ της χρονιά. Ψυχωμένη και ασυμβίβαστη με την ήττα. Με 10 παίκτες από το 23' η βρέθηκε από μία κακή στιγμή στην άμυνα πίσω στο σκορ, μπόρεσε να ισοφαρίσει κι χρειάστηκε η κωμική

αποβολή του Μάνταλου στο 87' για να μείνει στην ισοπαλία".


SPORTDAY

"Όρθια", γράφει η SD και τονίζει: "Έμεινε με εννιά, βρέθηκε να χάνει από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αλλά η ΑΕΚ κράτησε το αήττητό της με πέναλτι του Μάνταλου. Εκατέρωθεν παράπονα από τη διαιτησία".

LIVE SPORΤ

Πρώτο θέμα έχει την ΑΕΚ η εφημερίδα, η οποία γράφει: "Αυτή η ΑΕΚ δεν χάνει ποτέ! Ούτε με έντεκα, ούτε με δέκα, ούτε με εννιά! Ο Δικέφαλος αρνείται να συμβιβαστεί με την ήττα και δεν λυγίζει με όσους κι αν μείνει στο γήπεδο. Όρθια η Ένωση στη Ριζούπολη παρά τις αποβολές των Πλατέλλα και Μάνταλου. Έφερε το ματς στα ίσια και μπορούσε να κερδίσει τον Απόλλωνα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και τις συνεχείς διακοπές".


GOAL

Και το Goal έχει πρώτο θέμα την ΑΕΚ για την οποία σημειώνει: "Με καρδιά... hard rock. Η ΑΕΚ στη Ριζουπόλη απέδειξε παίρνοντας παλικαρίσια ισοπαλία απέναντι σε έναν πολύ καλό Απόλλωνα, ότι αντέχει και στα δύσκολα ακόμα κι αν παίζει με εννέα παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα