Η ΑΕΚ μαθαίνει που θα... ταξιδέψει

09:25 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σύσκεψη στην ΕΠΟ έχουν σήμερα, με θέμα συζήτησης τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ' Εθνική. Σύντομα το τοπίο σχετικά με το που θα τοποθετηθεί η ΑΕΚ στην κλήρωση θα ξεκαθαρίζει και η εφημερίδα Goal επιχειρεί μέσα από σημερινό της δημοσίευμα να ρίξει λίγο "φως" στο που τελικά θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην ειδική για εκείνη χρονιά που έρχεται...

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου) θα αποτελέσει ένα από βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο (11 π.μ.) της ΕΠΟ. Ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το... πράσινο φως της ομοσπονδίας κι έτσι έγινε η 94η ομάδα που δήλωσε συμμετοχή.
Η συζήτηση θα αφορά στον καταρτισμό των συλλόγων στους έξι ομίλους (αυτός θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας), με τον τρόπο διαχωρισμού του 5ου και 6ου ομίλου ν' αποτελεί το μεγάλο... αγκάθι. Το πιθανότερο είναι πως οι οχτώ ομάδες της Κρήτης και οι δύο των Κυκλάδων θα διασπαστούν στα δύο ως επικεφαλής των δύο ομίλων με τις υπόλοιπες της Αττικής και του Πειραιά να κατανέμονται μέσω κλήρωσης.

Δεδομένη, πάντως, είναι η απόφαση της διάσπασης σε δύο ομίλους (1ο και 2ο) των ομάδων της Μακεδονίας, με τους έξι ομίλους να παρουσιάζουν πιθανότατα (και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ) την εικόνα που σας παραθέτει σήμερα το "Goal". Η αλλαγή συγκριτικά με το παλαιότερο σχέδιο έχει να κάνει με την μετακίνηση της Αιτωλοακαρνανίας από τον 3ο στον 4ο όμιλο λόγω της δήλωσης συμμετοχής της ΑΕΛ στη Γ' Εθνική, αλλά και του προβιβασμού των Βατανιακού, Ζακύνθου, Πανηλειακού στη Football League.

Πως θα αλλάξει το πλάνο

Το παραπάνω σχέδιο δύναται να αλλάξει ελαφρώς, ειδικά εάν ο ΓΣ Κέρκυρας (όχι η ΠΑΕ) περιληφθεί έστω κι εκπρόθεσμα στην κατηγορία (οι διοικούντες ισχυρίζονται ότι έχουν στείλει με κούριερ τη δήλωση συμμετοχής). Κι αυτό διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 3ος όμιλος θα γίνει 19αρης και στην ΕΠΟ έχουν θέσει ως ανώτατο όριο την παρουσία 18 ομάδων. Ακόμη, στα ερωτηματικά τοποθετούμε το τι θα συμβεί με τη Δόξα Δράμας. Εάν, δηλαδή, οι "μαυραετοί" εκφράσουν μέχρι τη Δευτέρα αδυναμία συμμετοχής στη Football League και κατηφορίσουν προς τη Γ' Εθνική.
Σ' αυτό το σενάριο, πάντως, η επιλαχούσα ομάδα από τον περυσινό 2ο όμιλο της Football League 2 (Οδυσσέας Κορδελιού) θα έχει το δικαίωμα (όπως οι Βατανιακός, Ζάκυνθος, Πανηλειακός) να ζητήσει τον προβιβασμό της. Τέλος με απόφαση της ΕΠΟ δικαίωμα ν' αγωνιστεί στη Football League έχει αποκτήσει ως γνωστόν και ο ΑΟ Γλυφάδας. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι θα θελήσει να μετάσχει στη Γ' Εθνική (έχει καταθέσει τα σχετικά έγγραφα) με την Προοδευτική να αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα να ζητήσει να πάρει τη θέση της στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Τα παραπάνω... ερωτηματικά αναμένονται ν' απαντηθούν (αν όχι σήμερα, το αργότερο) μέχρι τη Δευτέρα.

1ος ΟΜΙΛΟΣ - 16 ΟΜΑΔΕΣ
(οι παρακάτω 13 + 3 από την ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΕΒΡΟΥ: Έβρος Σουφλίου:
ΘΡΑΚΗΣ: ΠΑΟ Κόσμιου
ΚΑΒΑΛΑΣ: Άρης Ακροποτάμου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Νέστος Χρυσούπολης
ΔΡΑΜΑΣ: Δόξα Πετρούσας
ΣΕΡΡΩΝ: Πανσερραϊκός, Εθνικός Σιδηροκάστρου
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Διγενής Λακκώματος, ΠΟ Μουδανίων
ΚΙΛΚΙΣ: Εθνικός Αγιονερίου, Κιλκισιακός

2ος ΟΜΙΛΟΣ - 18 ΟΜΑΔΕΣ
(Οι παρακάτω 15 + 3 από την ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΕΠΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Καστοριά, Κάστορας
ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοζάνη
ΗΜΑΘΙΑΣ: Νάουσα, ΕΑ Παύλου, Λευκάδια Νάουσας
ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Κεραυνός Θεσπρωτικού, Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Πρέβεζα
ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Ολυμπος Κέρκυρας
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Θεσπρωτός
ΗΠΕΙΡΟΥ: Δόξα Κρανούλας
ΑΡΤΑΣ: ΑΕ Καραϊσκάκης
ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (έξι ομάδες): Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός, Αγροτικός Αστέρας, Οδυσσέας Κορδελιού, Μακεδονικός Νεάπολης, Δόξα Πενταλόφου
ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ: Αναγέννηση Επανομής

3ος ΟΜΙΛΟΣ - 15 ομάδες
ΕΠΣ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τρίκαλα
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΑΟ Καρδίτσας
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Λαμία, Αχιλλέας Δομοκού
ΠΙΕΡΙΑΣ: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
ΛΑΡΙΣΑΣ: Λάρισα, Μαχητής Τερψιθέας, Πυργετός, Δωτιέας Αγιάς, Αμπελωνιακός, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Μαχητής Τερψιθέας
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Ρήγας Φεραίος
ΕΥΒΟΙΑΣ: ΑΟ Χαλκίδας, ΑΟ Κύμης

4ος ΟΜΙΛΟΣ - 15 ομάδες
ΕΠΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Αρης Αιτωλικού, ΑΕ Μεσολογγίου
ΑΧΑΪΑΣ: Ατρόμητος Λάππα, Αχαϊκή, Εθνικός Σαγέικων
ΗΛΕΙΑΣ: ΠΑΟ Βάρδας, ΠΦΟ Πανόπουλου, Δόξα Ν. Μανωλάδας
ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Παναρκαδικός
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλαμάτα, Μεσσηνιακός
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ένωση Ερμιονίδας, Παναργειακός, Πανναυπλιακός
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Κόρινθος
ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ: Πέλοπας Κιάτου

5ος ΟΜΙΛΟΣ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ
(Σύνολο 30 ομάδες)
ΕΠΣ
ΑΘΗΝΩΝ: ΑΕΚ, Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηλυσιακός, Νέα Ιωνία, Τράχωνες, Πεύκη, Περιστέρι, Εθνικός Αστέρας, Δόξα Βύρωνα
ΠΕΙΡΑΙΑ: Ιωνικός, Ατρόμητος Πειραιά, Περαμαϊκός, Προοδευτική
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αστέρας Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου, Θύελλα Ραφήνας
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μανδραϊκός, Πανελευσινιακός,
ΚΡΗΤΗ
ΧΑΝΙΩΝ: Κισσαμικός
ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Ερμής Ζωνιανών
ΛΑΣΙΘΙ: Αγιος Νικόλαος
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ατσαλένιος, Ηρόδοτος, ΠΑΟ Κρουσώνα, Γιούχτας, Ρούβας
ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Πανναξιακός, Μύκονος
ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ: Θρασύβουλος

Keywords
ΑΕΚ, football league 2, football league, πφο πανόπουλου, επο, goal, φως, θεσσαλονικη, συμμετοχή, κρητη, πειραιας, αελ, league, παο, αρης, καστορια, κοζανη, ημαθιασ, ολυμπος, ηρακλης, τρικαλα, λαμια, λαρισα, πφο, καλαματα, νέα, περιστερι, ολυμπιακος, λασιθι, μυκονος, παναθηναικος, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αθηνα, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, πφο πανόπουλου, πφο, κληρωση, αο γλυφαδας, αελ, αχιλλεας, βυζαντιο, εβρος, εθνικη, επο, ζακυνθος, ηροδοτος, θεμα, ιωνια, κηφισια, ρηγας, φως, αδυναμια, αιγαλεω, αναγεννηση, ατρομητος, γινει, δευτερα, δηλωση, διγενης, δοξα, δοξα δραμας, εγινε, εξι, ερμης, ερχεται, εφημεριδα, ηλυσιακος, ημαθιασ, θυελλα, εικονα, ιωνικος, λασιθι, ναουσα, νεστος, ομαδα, οδυσσεας, ομιλος, ολυμπος, ορφεας, παο, πευκη, σεναριο, συζητηση, συντομα, συμμετοχή, σχεδιο, δικαιωμα, ενωση, football league, football league 2, goal, η εφημεριδα, league, ομαδες, πληροφοριες, πυρσος
Τυχαία Θέματα