«Η ΑΕΚ έχει παίκτες επίπεδου Σούπερ Λιγκ»

13:14 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Χερίδης. Μιλώντας στη LIVE SPORT σκιαγράφησε την ΑΕΚ όπως την έζησε στο φιλικό (7-1) κόντρα στην ομάδα του στα Σπάτα.

«Αυτό το φιλικό ήταν εκτός προγράμματος. Έγινε περισσότερο για να εξυπηρετήσουμε την ΑΕΚ. Το θετικό ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές

μου έτρεξαν όσο περισσότερο μπορούσαν διότι έχουμε συμπληρώσει κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα προπονήσεων. Είμαστε ανέτοιμοι ακόμα. Να φανταστείτε ούτε οικογενειακό διπλό δεν έχουμε παίξει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η ΑΕΚ είναι ομάδα Super League. Ειδικά οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο έκαναν τη διαφορά. Πίεση σε όλο το γήπεδο. Απλό ποδόσφαιρο, γρήγορη ομάδα και με ουσία. Ότι δηλαδή θέλει να βλέπει ένας προπονητής», ενώ συμπλήρωσε: «Η ΑΕΚ δούλεψε σαν ομάδα. Ήταν σύνολο. Κυρίως αυτοί που έκαναν τη διαφορά ήταν οι Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Αραβίδης, Μάνταλος και Μπαρμπόσα. Αυτούς ξεχώρισα. Είναι παίκτες υψηλού επιπέδου και θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League. Ο πρώτος έχει πολύ καλά άλματα και είναι δυναμικός στόπερ. Ο Κορδέρο είναι από τα αμυντικά χαφ που θέλει να έχει ένας προπονητής στην ομάδα του. Με σωστές μεταβιβάσεις και ψυχραιμία. Τον Αραβίδη από την άλλη τον θυμόμαστε από στον Πανιώνιο και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Ο Μάνταλος μου έδειξε στοιχεία ηγέτη. Μοίραζε το παιχνίδι, οι κινήσεις του ήταν απλές και μόνιμη πηγή κινδύνου. Τέλος ο Μπαρμπόσα, φαίνεται ότι έχει παίξει στην Ευρώπη. Ξεχωρίζει. Τόσο με τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Δεν κρυβόταν. Ζητούσε μπάλα. Είναι σούπερ παίκτης για την ΑΕΚ. Έχει και καλά τρεξίματα. Γενικά όμως οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα».

Επίσης, ο πρώην βοηθός του Σάκη Τσιώλη στάθηκε στο γκολ του Πλατέλλα: «Ήταν τα ομορφότερα γκολ του φιλικού. Ο Αμανατίδης έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ντούνη με σουτ στην κίνηση, ενώ ο Πλατέλλας με βο πλανέ στο παραθυράκι της εστίας μας. Εξαιρετικά γκολ και τα δύο».
Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να τονίσει πως «θέλουμε μια συνεργασία με την ΑΕΚ», ενώ σε ερώτησή μας για τον Λάμπρο Θαναηλάκη, ο οποίος από την ΑΕΚ αγωνίζεται στην ομάδα του υπογράμμισε: «Ακόμα είναι ανέτοιμος όπως και όλα τα παιδιά. Δεν μπορώ να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα