«Η ΑΕΚ χρωστά πολλά σε οπαδούς σαν τον Θέμη…»

20:46 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η οικογένεια της ΑΕΚ και της ORIGINAL αποχαιρέτησε σήμερα ένα δικό της παλικάρι. Τα λόγια του Δημήτρη Χατζηχρήστου για τον Θέμη Γύπαρη τα λένε όλα... Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Χατζηχρήστος είπε για τον Θέμη πως «πάντα αξίζει ειδική αναφορά σε έναν άνθρωπο και έναν οπαδό όπως αυτός», καθώς «η ΑΕΚ έχει να υπερηφανεύεται για πολλά πράγματα στην Κρήτη.

Μιλάμε για τον ορισμό του αφανή στρατιώτη. Με αυτή την ιδιότητα ο Θέμης πορεύτηκε απ' τη δεκαετία του '80 σε δύσκολες συνθήκες για την ΑΕΚ -σε αγωνιστικό και μη επίπεδο. Παρόλα αυτά, κατάφερε μαζί με τα άλλα παιδιά να κρατήσουν ψηλά τη σημαία που είχε σηκώσει στο Ηράκλειο ο αείμνηστος Κώστας Ρουμελιώτης. Όσοι γνωρίζαμε το πρόβλημά του ήμασταν δίπλα του και ξέρουμε καλύτερα απ' όλους ότι το πάλεψε μέχρι το τέλος», είπε ο Χατζηχρήστος για να καταλήξει: «Δεν είδα κανέναν απ' την επίσημη ΑΕΚ στην κηδεία. Πρέπει να ξέρουν οι φίλοι της όμως, ότι η ΑΕΚ και το οπαδικό της κίνημα του χρωστούν πολλά.
Διότι ο Θέμης βοήθησε να δημιουργηθούν οπαδοί της σε πολύ δύσκολες εποχές. Και παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του, στάθηκε παλικάρι μέχρι την τελευταία στιγμή. Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, τον ευχαριστούμε για όλα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα