Η ΑΕΚ χάλασε το πάρτι του ΑΠΟΕΛ

19:18 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Β' ΦΑΣΗ Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ Λάρνακας 0-1
(78' Ντα Σίλβα)

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είχε γεμίσει τις εξέδρες στο ΓΣΠ καθώς με νίκη η ομάδα κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά όλοι λογάριαζαν χωρίς την ΑΕΚ

Λάρνακας που φρόντισε να χαλάσει το πάρτι παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 1-0. Στο 78ο λεπτό ο Άλεξ Ντα Σίλβα έκανε ωραία κίνηση και με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο για το 1-0. Επτά λεπτά πριν το τέλος ο ΑΠΟΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Μπουντιμίρ από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την λήξη με τον ΑΠΟΕΛ να ευελπιστεί πως αύριο η Ανόρθωση δεν θα κερδίσει την Ομόνοια για να διατηρηθεί το +8 και να κατακτήσει τον τίτλο. Η ΑΕΚ Λάρνακας από την άλλη μεριά έκανε σπουδαίο βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στο Europa League

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Σολωμού, Ολιβέιρα, Καρυπίδης, Αλεξάνδρου, Τζιόλης, Μοράις, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης, Μπέκμαν (79' Μπιτόν), Μαντούκα (58' Μπούντιμιρ).
ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Χαΐμοφ, Γκριν (21' Μουρίγιο), Καταλά, Σεράν, Ζιλέ, Ντα Σίλβα, Μέρσιο (81' Παύλου), Λίνσεν, Τομάς, Πάλιτς (75' Μαραγκός), Τσάντο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β' ΦΑΣΗ Β'ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΛ-Δόξα Κατωκοπιάς 3-0
(71' Πάολο Σέρτζιο, 77' Ελευθερίου, 80' Εντμάρ)

Με τρία γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών, η ΑΕΛ επικράτησε 3-0 της Δόξα Κατωκοπιάς στο Τσίρειο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου. Στο 71ο λεπτό έγινε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάολο Σέρτζιο και στο 77ο λεπτό ο Ελευθερίου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ΑΕΛ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό από τον Εντμάρ που αξιοποίησε μπαλιά του Μοντέιρο.

ΑΕΛ (Ζόρζε Κόστα): Ντεγκρά, Ελευθερίου, Μαϊκόν, Τζούνιορ, Ουόν, Σακέτι, Ντεντέ, Ρουί Μιγκέλ, Μοντέϊρο, Ορλάντο Σα, Βοού.
Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Πίνα, Σουάρες, Λεονάρντο, Λεάντρο, Καστανέϊρα, Σιόντης, Φερναντές, Τροϊτέϊρο, Φοφανά, Τόι.

ΕΝΠ-Απόλλων 0-1
(32' Παπουλής)

Ένα γκολ του Στάθη Παπουλή στο 32ο λεπτό ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα να φτάσει σε δεύτερη σερί νίκη στον Β' όμιλο επικρατώντας της Ένωσης Παραλιμνίου με 1-0. Το μυαλό όλων στον Απόλλωνα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΛ στις 22 Μαΐου.

ΕΝΠ (Μάριος Κκαράς): Κουντούλ, Γαλανόπουλος, Μουλαζίμης, Αρτυματάς, Φερνάντο, Κολάνης, Κοσμάς, Καράς, Κριβοκάπιτς Τόφας, Μιρντάκοβιτς.
Απόλλων (Χριστάκης Χριστοφόρου): Βάλε, Λόπες, Βασιλείου, Μερκής, Χαραλάμπους, Παρλόφ, Χαμντανί, Κωνσταντίνου, Σούρντου, Παπουλής, Γκαρσία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα