Η Rihanna τώρα και ηθοποιός! (VIDEO/ΦΩΤΟ)

18:06 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το ότι η Rihanna είναι πολυτάλαντη το ξέραμε. Το ότι είναι πολύ σκληρή το ξέραμε κι αυτό από το τραγούδι της Hard. Ωστόσο, τώρα διαπιστώνουμε ότι είναι και ηθοποιός!

Η τραγουδίστρια μπαίνει στο χώρο της υποκριτικής και του κινηματογράφου καθώς συμμετέχει σε μια ταινία και μάλιστα ως σκληρή αξιωματικός του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού ονόματι Ρέικες!

Η ταινία με τον τίτλο Battleship έχει ένα απλό καθημερινό αμερικανικό θέμα και άκρως

πρωτότυπο: οι εξωγήινοι έρχονται στη γη, για να πολεμήσουν τους ανθρώπους! Φυσικά και πάλι εμφανίζονται στην Αμερική. Η μεγάλη διαφορά όμως στην ταινία είναι ότι οι εξωγήινοι κάνουν την απόβαση τους δια θαλάσσης! Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία.

Φυσικά η Rihanna ως αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, μαζί με κάποιους άλλους που δεν μας απασχολούν, αναλαμβάνει να πολεμήσει τους κακούς εξωγήινους.

Βρώμικη, γεμάτη τατουάζ, σκληρή και πάντα σέξι θα σώσει την ανθρωπότητα.

Όσο για τις υποκριτικές της ικανότητες, ο σκηνοθέτης της ταινίας Πίτερ Μπεργκ μίλησε εκθειαστικά: «Προφανώς και είναι σέξι, αλλά έχει ακόμα μια ένταση. Ήταν πολύ καλή. Έχει έναν δυνατό ρόλο και μου προκαλεί έκπληξη που κανείς άλλος δεν είχε σκεφτεί να της ζητήσει να παίξει. Πάντα πίστευα στους μουσικούς στις ταινίες. Η πρόσφατα αδικοχαμένη Whitney Houston ήταν εξαιρετική στο "Bodygard"».

Μαζί της παίζει και ο Λίαμ Νίσον που δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει σε χαζομάρες, ο Αλεξάντερ Σκαρσγκαρντ, ο Τέιλορ Κιτς και η Μπρούκλιν Ντέκερ.

Η ταινία αναμένεται να βγει στην Βρετανία τον Απρίλιο και στην Αμερική τον Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα