Γρηγορίου: Μία ακόμα νίκη για τη παραμονή

12:14 9/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Κέρκυρα κέρδισε μέσα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστηρίζει πως η ομάδα θέλει ακόμα μια νίκη για να εξασφαλίσει, και μαθηματικά, τη παραμονή της στη Super League. Όσο για τον Γκαζαριάν, που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, απόρησε πώς αυτός ο παίκτης δεν ταίριαξε στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
-Για τον αν έχει τελειώσει η υπόθεση παραμονή για την Κέρκυρα: «Θέλουμε μια ακόμα νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή. Αν φτάσουμε στους 40 βαθμούς θα είμαστε καλά καθώς ακόμα και σε περιπτώσεις ισοβαθμιών είμαστε από πάνω. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη όμως και επειδή έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο πρέπει πρώτα να την κάνουμε για να ηρεμήσουμε».
-Για το πόσο παίζει ρόλο η διακοπή του πρωταθλήματος: «Πάντα μετά από διακοπή πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες έχουν ένα θέμα. Στη δική μας ομάδα η πρώτη διακοπή, έκοψε το ρυθμό. Η δεύτερη διακοπή από την άλλη μας έκανε καλό γιατί είχαμε πάρει ανάσες όπως και τώρα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η διακοπή, όπως και το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν χωρίς κόσμο. Απλά δεν πρέπει να αδικήσουμε τα παιδιά καθώς μπήκαν με ένα νέο σχήμα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανταποκριθούνε».
-Για την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 σε αυτό το παιχνίδι: «Ο Παναιτωλικός έχει μεγάλη δύναμη στον άξονα και για αυτό θέλαμε να φορτώσουμε το κέντρο και να τον εξουδετερώσουμε. Γενικώς θέλαμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Παναιτωλικού, όπως το αργό αμυντικό του δίδυμο και για αυτό βάλαμε τον Γκαζαριαν δίπλα στο Μαρκόφσκι, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον προπονητικά παιχνίδι και για μένα και για το Μάκη Χάβο. Το σημαντικό για μας είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς».
-Για το ότι η ομάδα του δεν έμεινε στο 1-0 αλλά έψαξε και άλλο γκολ: «Φάνηκε ή ειπώθηκε ότι στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε χώρους αλλά αυτό είναι λάθος. Πιέσαμε πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο και θέλαμε να σκοράρουμε ξανά. Παίξαμε με πολλούς παίκτες επιθετικογενείς. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ακόμα ένα γκολ αλλά ήμασταν άτυχοι γιατί μας έλειψε η τελική πάσα και η τελική ενέργεια».
-Για τον Γκαζαριάν: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπαίνει εύκολα σε κάθε σύστημα. Είναι πολύ πειθαρχημένος και ήρθε έτοιμος αγωνιστικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης παρότι δεν είχε παιχνίδια. Απορώ πως δεν μπόρεσε να ταιριάξει στον Ολυμπιακό. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάρει τις ευκαιρίες που του πρέπουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα