Γράμμα-απάντηση της Γιουνάιτεντ στους οπαδούς

15:26 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει την πρώτη σεζόν χωρίς τον Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο και οι φίλοι της ομάδας δεν εμπιστεύονται, για την ώρα, τον Ντέιβιντ Μόγιες εκφράζοντας μάλιστα αυτές τους τις ανησυχίες μέσα από επιστολές που έστειλαν στην διοίκηση.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να απαντήσει στους φίλους της ομάδας στηρίζοντας τον Σκωτσέζο τεχνικό ενώ αναφέρθηκαν και οι δυο στόχοι που υπήρχαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Πιο συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επιστολή της αναφέρει τα εξής:

"Ο σύλλογος είχε δυο στόχος φέτος αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ο πρώτος ήταν να κρατήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης και ο προπονητής είναι πολύ χαρούμενος να έχει τον Γουέιν σε βασικό ρόλο στην προσπάθεια του συλλόγου να κατακτήσει το τρόπαιο της Premier League. Αυτός ο στόχος ολοκληρώθηκε. Ο δεύτερος ήταν να προσθέσει έναν μέσο και με την μεταγραφή του Φελαϊνί, αυτό έγινε".
Σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρονται τα εξής: "Η διοίκηση πάντα στήριζε τον προπονητή στην μεταγραφική περίοδο, όπως πολλές φορές έχει πει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, και θα συνεχίσει να το κάνει. Η διοίκηση έχει δείξει την αποφασιστικότητα και την πίστη της στον Ντέιβιντ Μόγιες με την υπογραφή συμβολαίου έξι ετών. Η δημιουργία της μελλοντικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ και δεν γίνεται μέσα σε οκτώ εβδομάδες πανικού. Πρέπει να του δοθεί χρόνος να αξιολογήσει το ρόστερ και να αποφασίσει με ποιους παίκτες θα το ενισχύσει".
Στην επιστολή της η πρωταθλήτρια Αγγλίας σημειώνει πως δαπάνησε 40 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, περισσότερα από όσα ξόδεψε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ στάθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Νάνι. Παράλληλα προσθέτει πως δεν ήταν δυνατόν να υπάρξουν συμφωνίες με ομάδες για παίκτες για τους οποίους υπήρξε ενδιαφέρον. Σημειώνεται επίσης πως οι παίκτες που αποκτώνται πρέπει να είναι οι κατάλληλοι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι τυχαίοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα