Γουόλκοτ: Να αρπάξω την ευκαιρία

19:26 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Διανύοντας μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ, έχοντας σκοράρει ήδη 18 τέρματα, ο Θίο Γουόλκοτ είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να αγωνιστεί με το αγγλικό εθνόσημο στο στήθος, εκμεταλλευόμενος και τους τραυματισμούς των Ντάνιελ Στάριτζ και Ζερμέιν Ντεφό.

Ο νεαρός επιθετικός, που προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ρόι Χόντγκσον, δήλωσε: «Ήταν μία καλή προπόνηση με τον Γουέιν (σ.σ Ρούνεϊ) στο πλευρό μου και αφού προέκυψαν και οι άτυχοι τραυματισμοί των Ντάνιελ και Ζερμέιν, νομίζω πως είναι η ευκαιρία μου για να αγωνιστώ».

Στη συνέχεια, έκανε μία

μικρή σύγκριση ανάμεσα στην έως τώρα πορεία του με την Άρσεναλ και αυτήν με την εθνική Αγγλίας λέγοντας: «Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά με την Άρσεναλ. Το επόμενο βήμα είναι να «χτίσω» λίγο περισσότερο την καριέρα μου με την εθνική. Με 20 συμμετοχές στα 23 μου, δεν μπορώ να πω ότι τα έχω πάει άσχημα, αλλά θέλω να συμπεριληφθώ στην αρχική ενδεκάδα. Συνοψίζοντας, ο στόχος μου είναι να φτάσω την καριέρα μου με το εθνόσημο εκεί που θα έπρεπε ήδη να είναι. Αν γίνει κάτι τέτοιο την Τετάρτη, θα είναι φανταστικό».

Τέλος, εξέφρασε τις προσδοκίες του για το παιχνίδι με τη Βραζιλία αναφέροντας: «Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι γι' αυτούς που θα το παρακολουθήσουν. Επίσης, το να είμαι μέρος αυτού του παιχνιδιού θα είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτικό. Η Βραζιλία διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νεϊμάρ για παράδειγμα. Ανυπομονώ. Φυσικά, αν κερδίσουμε τη Βραζιλία, θα δείξουμε πως κανείς δεν είναι ανίκητος».

Keywords
Τυχαία Θέματα