Γουόλκοτ: Δεν βιάζομαι

19:01 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η συνεργασία του Γουόλκοτ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 κ αι τη δεδομένη χρονική στιγμή, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει κάπου αλλού την καριέρα του, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλσατός κόουτς του συλλόγου τονίζει συνεχώς ότι η διοίκηση της Άρσεναλ καταβάλλει προσπάθειες ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη και να υπογράψει νέο συμφωνητικό. Ο Γουόλκοτ,

από την πλευρά του, δεν έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του θέματος και απλά αρκέστηκε στις τελευταίες δηλώσεις του να μη θέσει χρονοδιάγραμμα στην υπόθεση.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αλλά δεν βάζω χρονοδιάγραμμα. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Όταν και οι δύο πλευρές θα είμαστε σίγουρες για το τι θέλουμε, τότε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Την τελευταία φορά που υπέγραψα συμβόλαιο με την Άρσεναλ, πήρε έξι με εφτά μήνες για να κλείσει το θέμα. Οπότε, θα πρέπει να δείξουν όλοι υπομονή» είπε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στο «matchday programme των «κανονιέρηδων» για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα