Γλίτωσε ο Μπράουν

18:54 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Σε ένα σαββατοκύριακο που τα διαιτητικά λάθη διαδέχθηκαν το ένα το άλλο, ο Γουές Μπράουν έπεσε... θύμα μίας λανθασμένης απόφασης στο παιχνίδι Στόουκ-Σάντερλαντ, αφού για ένα απλό μαρκάρισμά του στον Τσάρλι Άνταμ δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της συνάντησης, Κέβιν Φρεντ.
Βέβαια, το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω και κανείς δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στις «μαυρόγατες», που ίσως δικαιούνταν αν το παιχνίδι συνεχιζόταν επί ίσοις όροις, ωστόσο ακόμη κι έτσι για τους ανθρώπους της ομάδας η σημερινή (26/11) απόφαση της Ομοσπονδίας είναι μία ικανοποίηση.
Ειδικά από

τη στιγμή που ο Γκας Πογιέτ μπορεί να υπολογίζει κανονικότατα στον αμυντικό του μετά το πέρας της ερχόμενης αγωνιστικής, τη στιγμή που έπρεπε να συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τα επόμενα τρία παιχνίδια.
Μετά την καταβολή της έφεσης από τη Σάντερλαντ και την αποδοχή της από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας, η FA εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:
«Όσον αφορά το θέμα του Μπράουν, ο οποίος αποβλήθηκε από το Σαββατιάτικο παιχνίδι Στόουκ-Σάντερλαντ, για σοβαρό μαρκάρισμα, συζητήθηκε. Άμεσο και επακόλουθο αποτέλεσμά του ήταν να μην συνεχίσει να υπάρχει και η τιμωρία των τριών αγωνιστικών»

Keywords
Τυχαία Θέματα