Γλίτωσε από ένοπλο και έπεσε πάνω στον μακελάρη

13:46 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά το μακελειό στο κινηματογράφο του Ντένβερ στο Κολοράντο όπου έχασαν την ζωή τους 12 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και η αθλητικογράφος Τζέσικα Γκάουι.
Η Γκάουι ήταν και blogger και επικοινωνούσε με τους αναγνώστες της μέσω του blog της και πρόσφατα τους είχε εξιστορήσει πως κατάφερε στις αρχές Ιουνίου

να γλιτώσει από τα πυρά ενός ενόπλου ο οποίος είχε ανοίξει πυρ στον όροφο των εστιατορίων ενός πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου στο Τορόντο του Καναδά. Η Γκάουι περιέγραψε πως εκείνη την στιγμή είχε ένα κακό προαίσθημα που την οδήγησε στην απόφαση να φύγει από τον όροφο πριν αρχίσουν οι προβολισμοί
Ωστόσο την Παρασκευή η διαίσθηση της δεν λειτούργησε όταν αποφάσιζε να δει την μεταμεσονύκτια προβολή της νέας ταινίας του "BATMAN". Η Γκάουι ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι θα έβλεπε τη νέα ταινία με τον Μπάτμαν και για το λόγο αυτό πήγε στο σινεμά με ένα φίλο της.
"Δεν θα δεις την ταινία απόψε; Χάνεις", έγραφε σε ένα φίλο της στο Twitter.
Τη συνέχεια έγραψε σε μπλογκ ο αδελφός της, βασιζόμενος σε όσα του αφηγήθηκε ο φίλος της Μπρεντ Λόουακ, ο οποίος βρισκόταν μαζί της.
Ο Τζόρνταν Γκάουι έγραψε ότι ο Λόουακ και η Τζέσικα κάθονταν στο μέσον της αίθουσας ότι κάτι ρίχτηκε προς το μέρος τους προκαλώντας "εκκωφαντικό θόρυβο". Ήταν ένα δακρυγόνο που έριξε ο δράστης Τζέιμς Χολμς.
Η Τζέσικα ζήτησε από το φίλο της να καλέσει από το κινητό του τον αριθμό 911, τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Ο Λόουακ προσπαθούσε να βοηθήσει τη φίλη του όταν πυροβολήθηκε ο ίδιος στο πόδι. Κάποια στιγμή ο Μπρεντ παρατήρησε ότι η Τζέσικα δε φώναζε πλέον και τότε παρατήρησε ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα