Γκρίνια Φερέιρα για την Εθνική

08:46 11/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, κάλεσε μεταξύ άλλων και έξι παίκτες του Παναθηναϊκού για το φιλικό προετοιμασίας της 15ης Αυγούστου κόντρα στην Νορβηγία, γεγονός που ενόχλησε τον συμπατριώτη του, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς δέκα μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μάλαγα δεν

θα μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Φερέιρα. Επιπλέον θα απουσιάσει και ο Βελάσκες για το φιλικό παιχνίδι της Βενεζουέλας και ο Λαγός για το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων.
Στον Παναθηναϊκό αναρωτιούνται πώς ο Σάντος επέλεξε για το φιλικό με την Νορβηγία έξι παίκτες της ομάδας την στιγμή που για τα τελικά του EURO 2012 είχε επιλέξει μόλις τρεις.
Όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην NOVA: "Το θέμα είναι τι θα γίνει και με εμάς τις επόμενες δέκα ημέρες. Μην ξεχνάτε ότι θα λείπουν αρκετοί παίκτες, λόγω των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και τότε θα πλησιάζει ο πρώτος αγώνας. Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας, στερούμενοι έξι διεθνών παικτών και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες δέκα ημέρες, οι οποίες θα είναι ουσιαστικά σαν βαρόμετρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα