Γκρίνια από Ερνάντες

17:12 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, ιδιαίτερα αποτελεσματικός, ο οποίος όποτε αγωνίζεται δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Κάτι που, όμως, δεν συμβαίνει συχνά, με αποτέλεσμα ο Χαβιέ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες να ζητάει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσω δηλώσεών του σε αγγλική εφημερίδα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ευτυχισμένος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Όμως, θεωρώ πως παίζω πολύ λίγο. Βαρέθηκα να κάθομαι στον πάγκο. Είναι εκνευριστικό θα μην ξεκινάω ποτέ από την

αρχή τους αγώνες. Στην ηλικία που είμαι θέλω κάτι παραπάνω από το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Θέλω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής», τόνισε ο Μεξικανός.

Η δήλωση αυτή μοιάζει με προαναγγελία αποχώρησης, όπως και η επόμενη του Ερνάντες. «Για όσο καιρό θα βρίσκομαι στην Μάντσεστερ, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είτε ξεκινάω βασικός, είτε παίζω ένα πεντάλεπτο. Είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, όποτε και για όσο χρόνο μου ζητηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ.

Από όσα είπε ο Μεξικανός, γίνεται σαφές πως τα σενάρια που τον θέλουν να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο, ίσως έχουν κάποια βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα