Γκούλιτ: Στηρίξτε τη Μίλαν

20:02 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαι συγκινημένος και έρχονται υπέροχες αναμνήσεις αυτή τη στιγμή. Τόσα ταξίδια με τη Μίλαν ξεκίνησαν από εδώ και μου φαίνεται σαν χθες ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια», είπε κατά την προσγείωση του στο Μιλάνο ο Γκούλιτ που έγραψε ιστορία με τους Ροσονέρι έχοντας καταλυτικό ρόλο στην... τρομακτική Μίλαν των Ολλανδών στα τέλη του '80 και αρχές του '90!

Στη συνέχεια, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Γκούλιτ σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στους Μιλανέζους για να την αναλάβει ως προπονητής είπε ότι «θα ήταν μεγάλη

τιμή. Πώς θα μπορούσα να αρνηθώ; Η Μίλαν όμως είναι σε καλά χέρια» και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς των Ροσονέρι: «Σίγουρα στενοχωριέμαι για το κλίμα που επικρατεί και καταλαβαίνω τους τιφόζι γιατί είχαν συνηθίσει την Μίλαν να κατακτά τίτλους. Θα πρέπει όμως να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τη μείωση του μπάτζετ και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει».

Όσο προβληματισμένος είναι για την αγαπημένη του Μίλαν ο Ολλανδός πάντως, άλλο τόσο αισιόδοξος δείχνει για τον... αντίπαλο από το Τορίνο. Η Γιουβέντους έχει καταφέρει να επανέλθει μετά την πιο σοβαρή περιπέτεια της ιστορίας της και η παλιά μεγάλη δόξα των Μιλανέζων λέει τα καλύτερα πλέον.

«Η Γιουβέντους παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο είναι πάντα γεμάτο σε αντίθεση με το Ντέλε Αλπι που δεν τους άρεσε ποτέ, εμπιστοσύνη στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, σωστές μεταγραφές ξένων. Αυτή τη στιγμή η Γιούβε, μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση που επηρεάζει τους πάντες, είναι το παράδειγμα για τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα