Γκουαρντιόλα: Πρόκληση το Τσάμπιονς Λιγκ

11:06 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου ξεκινά απόψε την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο ο οποίος επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από απουσία ενός έτους και δηλώνει ανυπόμονος να αντιμετωπίσει ξανά την πρόκληση που προσφέρει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Μου αρέσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εϊναι μια σημαντική διοργάνωση αλλά και πολύ δύσκολη. Πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να το κατακτήσουν. Είμαι υπερήφανος που έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατό σύνολο με καλούς και δυνατούς παίκτες. Όταν αξιολογώ τους αντιπάλους δεν στέκομαι ατομικά σε παίκτες αλλά συνολικά στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να δεις πως δουλεύει συνολικά η αντίπαλη ομάδα, πως παίζουν στην άμυνα. Θυμάμαι ένα παιχνίδι το 1992 εναντίον της ΤΣΣΚΑ. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλά αλλά αποκλειστήκαμε αφού χάσαμε στην έδρα μας 3-2. Δεν ξέραμε πως να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις τους και παρότι είχαμε κερδίσει το Κύπελλο Κυπελλούχων την προηγούμενη χρονιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ αποτύχαμε".
Για το πόσο καλά ξέρει την νέα του ομάδα, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: " Η Μπάγερν κέρδισε τα πάντα πέρσι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Φέτος έχουμε ξεκινήσει καλά κυρίως στο δεύτερο μισό των ημιχρόνων. Ξέρω την ομάδα πολύ καλά. Οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν ότι ζητάω από αυτούς. Αν δεν κάνουν αυτό που τους λέω είναι δικό μου λάθος. Οι παίκτες θέλουν να ακολουθούν τον δικό μου τρόπο παιχνιδιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα