Γκιγκς: Μπορούμε την ανατροπή

19:47 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν της Γιουνάιτεντ στο «Στάδιο του Φωτός» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του League Cup, με τη Μάντσεστερ να έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Αντρέ Μάρινερ.
Ο Γκιγκς συμφώνησε με την τοποθέτηση του προπονητή του, Ντέιβιντ Μόγιες, σχετικά με τη διαιτησία του Μάρινερ, τον οποίο χαρακτήρισε ως υπεύθυνο και για τα δύο γκολ της Σάντερλαντ.
Αρχικά, στις καθυστερήσεις

του πρώτου ημιχρόνου η Σάντερλαντ κέρδισε ένα αμφισβητούμενο φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει αυτογκόλ ο Ουαλός μέσος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάρινερ έδωσε στους γηπεδούχους και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.
Μάλιστα, ο Γκιγκς βρέθηκε στο επίκεντρο στις σημαντικότερες φάσεις του παιχνιδιού, καθώς εκτός από το αυτογκόλ που πέτυχε, είχε δοκάρι, ενώ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ που πέτυχε ο Αντνάν Γιανουζάι.
Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο 40χρονος άσος δήλωσε: «Ήμασταν άτυχοι. Εγώ είχα δοκάρι και ο Αντνάν έκανε το σουτ πάνω μου ενώ ήμουν οφσάιντ. Μια άλλη μέρα, αυτό θα έμπαινε μέσα, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) δεν μας ήθελε τίποτα. Τώρα περιμένουμε τον επαναληπτικό στο Ολντ Τράφορντ. Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι».
Στη συνέχεια, ο Γκιγκς κατέκρινε, όπως και ο προπονητής του- του οποίου τα σχόλια θα διερευνηθούν από την αγγλική Ομοσπονδία- τη διαιτησία του Αντρέ Μάρινερ.
«Πιστεύω πως και οι δύο αποφάσεις ήταν αυστηρές. Το πρώτο φάουλ νόμιζα πως ήταν υπέρ μας. Αλλά και πάλι έπρεπε να αμυνθούμε και αυτό είναι κάτι που πληρώσαμε. Παρά όλα αυτά, επιστρέψαμε στο παιχνίδι με τη θαυμάσια κεφαλιά του Νεμάνια (σ.σ. Βίντιτς), κάναμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Ήμασταν ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και πιστεύαμε ότι θα πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Οι μόνες ευκαιρίες που έκαναν(σ.σ. οι παίκτες της Σάντερλαντ) ήταν από στημένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα