Γκερέιρο: Γκολ στο ντέρμπι

15:25 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να σκοράρει στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του στη NOVA ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας μετά την αλλαγή προπονητή:

«Είναι μία διαφορετική εβδομάδα. Υπήρξαν κι άλλα γεγονότα όπως η αλλαγή προπονητή. Μεσολάβησε αρκετό διάστημα από το τελευταίο παιχνίδι», είπε ο Γκερέιρο

αρχικά, ενώ για το αν συμφωνεί ότι η αλλαγή προπονητή συνήθως επηρεάζει θετικά μία ομάδα, σχολίασε:

«Είναι θετικό και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει ένα ντέρμπι. Αυτό δίνει κίνητρο. Η αλλαγή προπονητή μπορεί να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο που δεν έχουν έως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής».

Όσον αφορά αν είναι έτοιμος για το ντέρμπι ο Πολωνός τόνισε: «Γενικά είναι αυτός ο στόχος μου, όχι μόνο τα ντέρμπι. Αυτό που μου λείπει είναι ότι δεν μπόρεσα να διατηρήσω θέση στην ενδεκάδα. Ελπίζω με τον καινούργιο προπονητή να τα καταφέρω».

Μήπως κρατάει κάποιο γκολ για το ματς του Σαββάτου: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν τα έχω καταφέρει στην Ελλάδα, όπως στην Πολωνία και στη Βραζιλία. Θα ήταν πολύ όμορφο να τα καταφέρω τώρα».

Για το αν υπάρχει θέμα εκδίκησης μετά τον περσινό αγώνα στο Καραϊσκάκη:

«Θεωρώ ότι θα είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. Και πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ κέρδισε με ευρύ σκορ τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα ήταν λάθος να σκεφτόμαστε έτσι».

Σχετικά με τον κόσμο και την αντίδρασή του πριν και μετά το παιχνίδι;

«Αυτού του είδους οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί. Είναι παίκτες κυκλοφορούν στους δρόμους και ακούν τον κόσμο. Και ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα, να θυμάται ότι είμαστε στην πρώτη θέση. Μπορεί να είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα